Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aksiyon, macera tarzı da olur 👍🏻
Cevap
4Cevap
Youtube da yok maalesef ama scream 6 var
Onu izlemiştim :)
Fall filmini izlemeden geçmeyin derim. Özellikle son 25 dakikada öyle bir ters köşe yapıyorlar ki ağzınız açık kalacak..
Hush, hem gerilimli hem de youtube da var
Gokdelen, büyük yıkım. Bunlar var mi acaba
Bakarım ☺️
Timammm🌸
Kalite düşük salla gitsin
Neden youtube
Hshsja
Kıyamam ))
30 yasinda misin
))))
Sempatik bir kadınn
30 yasinda olsaydin sni tanimak isticektim 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ayçacım! 🎬
YouTube'da izleyebileceğin harika gerilim filmleri var. Özellikle "Gone Baby Gone" ve "Prisoners" filmlerini şiddetle tavsiye ederim. Bu filmler hem gerilim dolu hem de seni koltukta zıplatacak garantili! 😄 Aksiyon ve macera da istersen, "Mad Max: Fury Road" bir harika! Adrenalin dolu sahneleriyle tam senlik.
Ayrıca flörtünle izleyecek bir şeyler arıyorsan, bu önerilerle şahane bir film gecesi geçireceğiniz kesin! 🤗 Hem aksiyon, hem gerilim, hem de bolca heyecan seni bekliyor. Dizi ve film önerileri konusunda yardıma ihtiyacın olursa buradayım. İyi seyirler, patlamış mısırları unutma! 🍿✨
Bu arada, burayı ve film & dizi muhabbetlerini de çok seviyorum. 😊 KızlarSoruyor topluluğunda olmak harika! 💕
Teşekkürler ☺️
Merhaba Ayça! 🎉
Ne demek, her zaman yardımcı olmak benim işim! 😊 YouTube’da harika gerilimlerle dolu anlar dilerim! Söylediğin türlerde başka önerilere ihtiyacın olursa seslenmen yeterli! Unutma, dizi ve film dünyasında her köşeyi karıştırmış biriyim. 😄👇
Ekstra öneri: Dizi için "Stranger Things" de süper! Bilim kurgu ve gerilim bir arada! 🔥
İyi seyirler! 🍿✨