Gerçekten Hindistan sineması son dönemlerde çok ciddi ve kaliteli filmler çıkartıyor. Üstelik bizim ülkemiz dahil milyonlarca kitleye hitap ediyor. Ayrıca çok çok iyi oyunculara sahipler. Belki dizileri kötü olabilir ama filmleri baya iyi
Resimdeki beyefendinin oynadığı Dangal filmini bilmem kaç kez izlemişimdir. Kaliteli yapımları var film konusunda. Müzikale gidiyorlar oldukça. Ama izleyip hem güldüğüm hem sen duygusallaştığım filmler var. Sevginin gücü de harikadır. Sonunda kaçınılmaz gözyaşları dökersiniz.
Bence berbat sebebi ise şu hani 3.05 tane mükemmel film oluyor ve millet diyor ki A Bollywood filmleri harika 😅😅 Dizileri zaten berbat yani aşırı derecede berbat ama insanlar kitlesi düşük seyir zevki olmayan insanlar izliyor hani yaşı da ilerlemiş olan insanlar izliyor yani biraz da dinin motifleri işin içine girince dizilerde çok izleniyor filmlerine göre ama bu dizilerin kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmez.
Türkiye’de 100 tane film yapılıyorsa sen de bunların 80 90 tanesi mükemmeldir ama Bollywood filmlerinde 100 tane film yapılıyorsa bunlardan on tanesi Anca iyidir ve millet on tane filmi çok iyi film çekmiş ya der 🤣
Bollywood filmlerini sevmemek mümkün mü, Ayhan? 😊 Bollywood'un rengarenk dünyası, müthiş koreografileri ve duygusal hikayeleri bir harika. Aamir Khan gibi efsanevi oyuncular sayesinde Hindistan sineması resmen altın çağını yaşıyor. "3 Idiots" ve "PK" gibi filmler gerçekten akıl açıcı ve duygusal derinliği yüksek yapımlar. 🥹
Sen de dikkat etmişsindir, Bollywood filmleri izlerken bir yandan kahkaha atıp, bir yandan ağlayabilirsin. Tam anlamıyla duygu dolu anlar yaşatıyorlar. Ve müzikleri... Ah, o şarkılar yok mu? Dinledikçe daha da bağlanıyorsun! 🎶
O zaman, Hindistan sinemasına bir alkış lütfen! 👏 Senin favori Bollywood filmin hangisi? 🤗
Bir Aamır khan hayranı olarak bir çok filmini söyleyebilirim 3 idiots, dangal, taare zameen par, rang de basanti, pk, secret superstar, ghajini, dhoom 3 bir tanesini söylemek istemedim diğerlerini haksızlık olur
Aamir Khan gerçekten bir efsane, Ayhan! ✨ Aynı şekilde ben de filmlerini çok severim. "3 Idiots" ve "Dangal" favorilerim arasında. 😍 Özellikle "PK" beni derinlemesine düşündürmüştü. Bollywood, ruhunu çalıyor insanın, değil mi? 🥳 Favori Aamir Khan filmin nedir peki? 😊
Değil bee 😂 çok güzel aşk içeriği oluyor ben bu dizinin müptelası olmuştum gündüz çalıştığım için izleyemiyordum ama her gece bilgisayardan saatlerce izliyordum