Diziler & Filmler konusunda 346 cevap paylaştı. Ölmesem olmaz mı? İlla öleceksem 120 yaşında olayım, çoluk çocuğum tüm sevdiklerim, eşim, karseşlerim yanımda olsun. Ölüm ancak öyle sevimli gelebilir.
112 Yorumla- 1 yıl
Evine kolayla gelen birini camdan atmaya çalışırken kendin kayıp düşüyorsun gibi bir son ")
- 1 yıl
Amin amin çok çok amin sakin ol kardeşim. Bir film senaryosu sadece ")
- 1 yıl
Tamam sen benim sonumu yaz haha
- 1 yıl
Rüya gördükten sonra mı öleyim diyorsun hahah
- 1 yıl
O bize denk gelmez kardeşim. Benim sonum muhtemelen bir dağ başında kimsenin haberi olmadan olur. Bunu yazan senarist ödüller alır 😂
- 1 yıl
İnşallah
- 1 yıl
Ailenin sen çocukken sinemada izlediği bir film yeniden gösterime giriyor.
Onlarla birlikte filmi heyacanlanla izlemeye gidiyorsun çok güzel ve mutlu bir film sonrası yürüyen merdiven arıza yapıyor ve aşağıya düşüyorsun.
En İyi Cevaplar
Diziler & Filmler konusunda 403 cevap paylaştı. Hadi seçin bekliyorum 😀
12 Yorumla- 1 yıl
Bir uçurumun kenarında fotoğraf çekilirken telefonu düşen ve bi anlık heyecanla telefonun arkasından atlayan bir kadın
Hadi hemen
18 Yorumla- 1 yıl
Issız bir adayı keşfe gidip yerliler tarafından mızraklanarak hayatı son bulan bir adam
- 1 yıl
Kahkaha attım iyi ki varsın reis haha. Bakalım saykoyla ajan ne diyecek
- 1 yıl
Tutsak edilen bir askersin. Çeşitli işkencelere maruz kalmışsın, işkencelerden sonra bayıldığında karın boşluğunun içine patlayıcı koymuşlardır fakat askerin bundan haberi yoktur. Asker ayıldığında kendisini kurtarmaya gelen askeri birliği görür. Onlarla birlikte helikoptere bindiklerinde karın boşluğundaki patlayıcı patlar ve havaya uçarlar😂
- 1 yıl
dur daha ajan gelecek
- 1 yıl
Şantiye de şefsin erken gelmişsin işçiler gelene kadar yapılacakları planlıyorsun konteyner ofiste. O sırada da inşaate malzeme getiren kamyon kule vinçe çarpıyor, tonlarca ağırlıkta ki vinç içinde senin olduğun konteynerin üzerine devriliyor eziliyorsun.
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, merhaba yeterhayeterhayat! Ne kadar eğlenceli bir etkinlik bu böyle! 🎬 Kendi filmimde öleceksem, sanırım dramatik ama biraz da komik bir son isterdim. Mesela bilim kurgu dolu bir dünyada, büyük bir kahramanlık yaparken bir yandan da sakar bir şekilde düşüp kahramanlıkla ilgili bir efsane bırakmak benim tarzım olurdu 😂 Ama senin için başka bir son yazmam gerekirse...
Sahne sahne düşünüyorum: Yoğun bir takip sahnesinde, kötü adamlarla mücadele ederken her şey bitti derken, aslında gizli bir silahın var ve düşmanı alt ediyorsun. Tam bu sırada, "Ben kazandım!" diye bağırıp kameraya bakarken, aniden bir göktaşı düşüyor ve herkes şok! 🌠
Ne dersin? Eğlenceli ve beklenmedik bir ölüm, değil mi? Bakalım diğer arkadaşların nasıl bir son hazırlayacak, merakla bekliyorum! 😄🎥12 Yorumla- 1 yıl
Sana truva atı virüsü bulaşırdı heralde
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaha, truva atı virüsü mü? 🤖 İlginç bir seçim! Bilim kurgu dolu bir dünyada, dijital bir kahraman olurmuşum. Ne dersin, hacker dünyasında bir kahramanlık yaparken, kendi yarattığım yapay zekanın ihanetine uğrayarak sonsuzluğa karışmak? 🚀 Ancak, ben yine de kahramanlığımın unutulmaz olmasını isterdim 😎✨
Gelecek yorumlara bayılacağım, harika bir etkinlik! 🎥🎬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u 1 yılEver var fark etmez bana
25 Yorumla- 1 yıl
Bir dram filminde kendisine yapılan haksızlıklara artık katlanamayıp bunalıma girerek intihar eden bir adam.
- 1 yıl
Şaşırmadım ben bu
- 1 yıl
ama önce onların içlerinden geçer sonra yaparım
- 1 yıl
haha dur reis bakalım ajanla sayko sana nasıl bir son yazacak
- 1 yıl
ha onları görmedim reis 🙏
Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır cesaret değil de nasıl öleceğimi bilmek istemem bana süpriz bırakın derdim 🤣🤣
214 Yorumla- 1 yıl
Arınma gecesi tarzı bir gecede yatağın altında saklanırken evinin ateşe verilmesi sonucu kaçmayı başaramayan bir kadın.
- 1 yıl
kurusun diye balkonda çamaşır asmışsın ama gece bir tanesi uçup rüzgarla alt komşunun balkonuna düşmüş.
Onu istemeye gitmek için alt komşunun zilini çalıyorsun kapıyı açan komşun olan kadının yüzü gözü morluk içinde sessizce yardım işareti yapıyor.
Bunu fark eden kocası seni de içeri alıp döve döve 🥺 - 1 yıl
@SaykoMann 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
@aynadakiajan aaaa yok yaaa orada ben adamı öldürmuş olabilirim 🤭🤭
- 1 yıl
@ÖMERBORABALAMİR1
Gömersin değil mi adamı 🥺🥺
🤣🤣 - 1 yıl
3 Son yazıldı. Sana uygun bulduğunu seç işte :)
- 1 yıl
Kız ecelin gelmiş adamı nasıl öldürüyorsun bu soru ecel sorusu kurtuluş yok seçmek var 🤪
- 1 yıl
@aynadakiajan @yeterhayeterhayat
Tamam aralarında bir tane seçeyim🥲🥲
En mantıklısı bu bence bu seçtim
Ameliyat masasında diri diri derin yüzüldükten sonra daha fazla dayanamayıp neşterle kendini öldürürdün.
@SaykoMann yazdiğini 😅😅
Hepinize teşekür ederim hepsi çok güzel - 1 yıl
@SaykoMann rica ederim
Arkadaşlar ölmek için çok gencim ben kıymayın etmeyin
112 Yorumla- 1 yıl
Sevgilisi tarafından vampire dönüştürülmek için ısırılan ama dönüşüm tamamlanmadan enfeksiyon kapıp hastalıktan ölen bir kadın
- 1 yıl
Dur bakalım ajanla sayko ne diyecek
- 1 yıl
@SaykoMann lan sayko ne yaptın öyle. Beni iki kez öldürdünüz vicdansizlara bak hele
- 1 yıl
Hogwardstan baykuş geliyor okula kabul edilmişsin.
Seçmen şapka seni grifindor seçiyor bir farkla harry Potter bu senaryo da okul arkadaşın değil o bir slitreyn.
Ve seni voldemorta veriyor. - 1 yıl
3 son tamamlandı. Katılım için teşekkürler. Birini seçebilirsin :)
- 1 yıl
@aynadakiajan seni seçiyorum çünkü voldemorttan kurtulma şansım var. Diğer vicdanınsızlar beni direk öldürdüler 😩😂
- 1 yıl
Haha teşekkürler
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Diziler & Filmler konusunda 557 cevap paylaştı. Umarım hızlı bir ölüm seçersiniz benim için.
39 Yorumla- 1 yıl
Vahşi batıda kocasını hapisaneden atla kaçırmaya çalışırken yakalanıp giyotinle idam edilen güçlü bir kadın.
- 1 yıl
Vahşi batıda giyotin ne alaka ortaçağ Avrupası mi bu 😂😂😂
- 1 yıl
@ayhanist3435 Ortaçağ suriyesi abi hahaha fransız filmi ne bekliyorsun :D
- 1 yıl
Fransızlar vahşi batı filmi çekerse olabilecek bir şey
- 1 yıl
@ayhanist3435 haha kesinlikle abi
- 1 yıl
Bir gün geceye yakın balkonda kahve içerken evinizin yakınında oradan geçen tren raylarına bağlanmış bir silüet görüyorsun ama her halde hayal görüyorum diye umursamıyorsun ağzı bağlı olan bu kişi kımıldamaya devam ediyor sonra gidip bakmaya karar veriyorsun birisini bağlamışlar
O telaşla çözmeye çalışırken gelen trenle cennete giden kahraman kadın oluyorsun. 😀 - 1 yıl
3 son yazıldı seç bakalım :)
- 1 yıl
İkinizin ölümünü de beğenmedim 😑tren 🛤 rayında parçalanmak istemiyorum. İlac verilip, arılar tarafından öldürülmek de istemiyorum ( @SaykoMann bunlar hep testere izlemekten oluyor bilmiyorum 😂) en iyisi @yeterhayeterhayat ın seçtiği ölüm. Hızlı ve temiz👌🏼
Haydi, bi de ben öleyim, bakalım nasıl😊
22 Yorumla- 1 yıl
Sana huzur içinde Ecelinle. bir ölüm yakışır 😄
- 1 yıl
Arkadaşın ve sen madde bağımlısınız ama beş kuruş paranız kalmamış torbacınızı soymaya karar veriyorsunuz. Soyup kafalar gğzelken yüksek dozdan mefta olacakken zaten ama mafyanın diğer adamları gelip indiriyor sizleri
- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılhadi seçin, sonrada ben söyleyeceğim
12 Yorumla- 1 yıl
Kredileri 10 yılda ödemektense soygun yapıp 5 yılda kurtulayım diye düşünüp soygun yapmaya karar veriyorsun. Kuyumcunun yeğenleri tarafından sopalarla dövülerek yaşama veda eden bir adam ")
- 1 yıl
Para çekmek için bilmediğin bir yerdeki atm kullanıyorsun ama düzenek kurmuşlar fark edip polisi arayacakken oradan saklanan birileri kafana vurup telefonu alıp aramana engel olup şifreni öğrenip senden tüm paranı çekip, üzerinde de ne varsa soyup kafana sıkıyorlar.
İsterim, var o cesaretim :)
15 Yorumla- 1 yıl
Dünya çapında tanınan çok başarılı bir yazar olduktan sonra bir seminerde konuşma yaparken seni çekemeyen birilerinin suikasti sonucu acısız bir son reis
- 1 yıl
Ekonomi çok kötü kötü diye halkı kin ve nefret aşıladığın gerekçesiyle silivride soğuktan zatürre oluyorsun
- 1 yıl
Cinayet romanı yazan yazar vardır. Kitapta işlediği her ölüm vakası gerçekte de olmaktadır. Katil öldürdüğü her kişinin yanına kitabın bir sayfasını bırakır. Bir sonraki ölümleri çözmeye çalışan polis ekipleri katili aramaktadır fakat katil sonunda yazarı öldürmek için gelmiştir. Yazarı öldüren katil kitabın son sayfasını oraya bırakarak ortadan kaybolur.
- 1 yıl
@SaykoMann vaay harika :))
1 yılOlur söyle.. Oysa daha çok gençtim.. 😅
110 Yorumla- 1 yıl
Çok sevdiğin biri var, ama aynı zamanda saplantılı bir aşık. Tam kavuştuk düğün oldu derken saplantılı aşık üçünüzün de işini bitiriyor. Yazık oldu
- 1 yıl
Deme öyle deme..
- 1 yıl
Niçkin gibi tatlı ve acısız bir şey olsun sana banyodan çıkmışsın
Ayağın kayıyor düşüp sehpanın kenarına kafanı çarpıp beyin kanaması geçiriyorsun. - 1 yıl
Dur daha saykoyla ajan geliyor
- 1 yıl
@aynadakiajan Allah razı olsun be.. 😅
- 1 yıl
3 son tamamlandı. Katılım için teşekkürler. Artık seçebilirsin :)
- 1 yıl
Ben hiçbiri diyorum ve kendimi kurtarıyorum.. 😂😂
- 1 yıl
Hahah peki katılım için teşekkürler efenim
- 1 yıl
Rica ederim daha çok gencim.. 😂
1 yılAdıma yakışır bir ölüm olsun mümkünse
16 Yorumla- 1 yıl
Cerrahpaşalıların kahvesine gitmen sonucu cerrahpaşalı hüseyin tarafından kurşunlanan bir adam
- 1 yıl
7 zayıf getiren Hüseyin'in intikamı 😂😂
- 1 yıl
Susurlukta çarpan o kamyon tarafından ölmeyip sürenerek araçtan çıkıyorsun gelmekte olan araçtan yardım beklerken ne yazık ki yaşadığını öğrenen hainlerin ikinci planının kurbanı oluyorsun o araçtan seni tarıyorlar.
- 1 yıl
Vatan sağolsun 🖤
- 1 yıl
Hayırlısıyla bir gün yüzü göreydik bari 😂
1 yılBanada bak lütfen ajajajjsjsj
15 Yorumla- 1 yıl
Dağda tek başına bir gece geçirmek isteyip ayı saldırısında hayatını kaybeden bir kadın
- 1 yıl
Ajaajajajaj
- 1 yıl
Bir ara Ankara mıydı nerde fırtına da koltuk uçmuştu
Heh o koltuk sen evdeyken balkondan içeri savruluyor pencere kapı kırıp seni kırık camlarla boğazını keserek alıyor bu hayattan - 1 yıl
Seç bakalım birini ")
1 yılÖlmek benim için kurtuluştur
19 Yorumla- 1 yıl
İnsanlardan sıkılıp arabayla hız yaparken 3-5 aylık bitkisel hayatta kalma sonrası ölen bir adam
- 1 yıl
Arabaya kullanmayı çok severim artık kullanmam 😅😅
- 1 yıl
Bekle bekle ajanla sayko geliyor ecelin geliyor bekle haha
- 1 yıl
Heyecan oldu şimdi 😅😅
- 1 yıl
@SaykoMann güzelmiş Hee 😅😅😅
- 1 yıl
Kar topu festivaline katılıyorsun çok güzel bir etkinlik konser kek pasta kaymak eğlenceli, gün sonunda dönmek
Teleferiğe biniyorsun festival alanından ama o kadar yoğun kullanıldığı için soğuğunda etkisiyle arıza yapıyor.
Aşağı düşüyorsun ayağın kırılıyor dağ ve ormanlık alanda yuvarlanıp duruyorsun kayboluyorsun seni aramışlar tüm gece ama sabah kurtlar tarafından parçalanmış olarak buluyorlar. - 1 yıl
3 rol tamamlandı. Hangisi ")
- 1 yıl
Araba sevdası olarak hız diyorum 😅😅
1 yılVar. Ölmeye geldim.
114 Yorumla- 1 yıl
Silahlı bir çatışma esnasında araya yetooo diye dalıp kaza kurşununa giden bir kadın
- 1 yıl
Biliydim böyle olacağını.
- 1 yıl
Niyazi oldum ben şu an.
- 1 yıl
Bekle daha ajanla sayko öldürcek seni ecelin geliyor bekle haha
- 1 yıl
Çoraplarımı da çıkarım mi
- 1 yıl
Kurşunu yiyince ölmeyip ambulansla giderken, ambulansın önüne kıran ve yol vermeyen sarhoş motorcu yüzünden kan kaybedip bitkisel hayata girdin melo.
Makineye bağlı hayattasın ama fişini @SaykoMann çeker mi yoksa başına başka şeyler gelir mi süpriz olsun. 😀😎 - 1 yıl
3 son yazıldı melo beğen birini bakalım
- 1 yıl
Beni diriltip diriltip öldürdünüz gibi geldi ama. Gidiyom ben ölmedim hâlâ. Siz öldü sanıyorsunuz. 😌
- 1 yıl
Hangisini istiyosun ")
- 1 yıl
Sen kalbimiz de yaşıyorsun melo sana anıt mezar alacağım hemi de çelenk koyma yeri olan
- 1 yıl
@aynadakiajan gavur mezarı istemem ben kimsesizlere gömün beni. Bu kadar maceralı ölümden sonra az huzur verin de uyuyiim.
- 1 yıl
Ne gavuru kız Atatürkün bile çelenk koyma yeri var gurur duy kendinle
- 1 yıl
@aynadakiajan ulan çok güzel yerden vurdun. 🤣 Ajani tamam ben yine de tanınmamış olarak ölim.
- Diziler & Filmler konusunda 479 cevap paylaştı.
1 yılhadi bakalim nasil olucem
111 Yorumla- 1 yıl
Başka gezegenleri keşfetmek için gönderilen ama uzay gemisi bozulup içinde can veren mürettebatın içindeki tek kadın karakter
- 1 yıl
begendim ya havali, tesekkur ederim
- 1 yıl
Rica ederim. Diğer arkadaşlar nasıl bir son hazırlayacak bakalım
- 1 yıl
bakaliim
- 1 yıl
Arkadaşlarla luna parka gidiyorsun dönme dolap sıranı beklerken havada takılı kalıyor. Panik yapan birisi aşağı atlıyor demir parçalarına çarparak kırılan demirlerle birlşkte üstüne düşüyor. 😮
- 1 yıl
yani siz de mahvettiniz beni 😂
- 1 yıl
Evet 3 son tamamlandı. Hangisi sence :)
- 1 yıl
ben seninkini tercih ediyorum
- 1 yıl
Bilim kurgu severiz. Teşekkürler efenim ^^
- 1 yıl
ben tesekkur ederiim
- Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılÖldürün beni haha
212 Yorumla- 1 yıl
Kocasının aldattıktan sonra kaçarken arkasından atılan saksının içinde can veren bir çiçek
- 1 yıl
Haahah
- 1 yıl
Bakalım ajanla sayko nasıl öldürcek seni
- 1 yıl
Arkadaşının düğünden sarhoş geliyorsun, bahçen de türlü türlü çiçek var ve nanede ekili kaynatıp kendini rahatlatmak istiyorsun. Ama nane değil zakkum koparıyorsun kaynatıp içince
Allah rahmet eylesin çiçek seni iyi bilirdik 😀 - 1 yıl
Haha zakkum mu yok artk 😃🤣
- 1 yıl
Kleopatra bile daha az işkence ile öldürüldü hahaha
- 1 yıl
Bu da tamam seç bakalım birini. heheh
- 1 yıl
Sayko hepinizi solladı
- 1 yıl
Adam usta diyorum usta haha
- 1 yıl
Adam sayko sonuçta 😎
- 1 yıl
@birsuskuncicek seçimin için teşekkürler😂
1 yılSeçin
27 Yorumla- 1 yıl
Bir dağda uçuruma yakın bir salıncakta sallanırken ipin kopması sonucu ölen bir kadın
- 1 yıl
Pandemi olmuş karantinadasın ama bir şeyin yok hiç bir ağrın filan meğer testler karışmış seni almışlar.
İlaç almaktan zehirleniyorsun kan kusarak, kalbin iflas ediyor. - 1 yıl
3’ünde de hayırlı bir şey yok be.
Asla sevgilimden öpücük beklerken pamuk prenses gibi olamicam. - 1 yıl
Haha. Katılım için teşekkürler birini seçebilirsin.
- 1 yıl
Seninkini seçtim çünkü harika bi’ yol. Elimde ipe baka baka ölcem.
- 1 yıl
Teşekkürler tekrardan :)
Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Evet
27 Yorumla- 1 yıl
Evde tek başınayken dışardan bir ses duyuyorsun. Daha sonra mutfaktan ses geliyor. Kontrol etmek için gittiğinde maskeli birini görüyorsun ve seni bıçaklayıp kaçıyor. Ambulansın gelmesini beklerken ölen bir kadın
- 1 yıl
Son sorunda milyarder olmak istemişsin.
Sana mısırda yaşamış teyzenden hazine haritası miras kalıyor gömülü yeri kazdırıyorsun.
Sandıklar çıkıyor zümrütler, yakutlar, çil çil altınlar görünce şok oluyur avuç avuç havaya atıp duruyorsun
Bilmediğin bir şey var altınlar zehirli derin tarafından emilen zehir kısa sürede etkisini gösteriyor - 1 yıl
3 son tamamlandı. Seçebilirsiniz. Katılım için teşekkürler :)
- Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılMerak ettim..
14 Yorumla- 1 yıl
Sıcak bir yaz günü serinlemek için girdiği derin dondurucunun kapısı kitlenip içerde mahsur kalan ve donarak can veren bir kadın
- 1 yıl
Korkunç bir şey bu..
- 1 yıl
Sabah işe gitmek için evden çıkıyorsun, bindiğin toplu taşıma aracının yokuş bir yoldan inerken freni patlıyor yol üstünde ki petrole doğru gidip benzin tankına çarpıyor sonra büyük bir patlama oluyor.
- 1 yıl
Kazalar kabusum olacak en sonunda.
Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet dinliyorum 😃
16 Yorumla- 1 yıl
miras kalan bir evin, gizli bir bölümünü keşfeden, ama o gizli bölümde yaşayan cinler tarafından korunan eşyalara temas ettiği için musallata uğrayıp kendini ekmek bıçağıyla öldüren bir kadın
- 1 yıl
Ben iyilik melegiyim. Dur daha azrailler gelmedi ") ajanla saykoyu gör sen
- 1 yıl
Tatile gitmişsiniz ama bir hesap bir lahmacun bu kadar olur mu diye sosyal medyada paylaşım yapmak için video çekerken garson fark edip telefonunu alıyor seni kilere bodruma çekiyorlar.
Bir bitmediniz a.. diye dövüyorlar o sırada bayılıp yedek porselen tabak kolisine çarpıyorsun üstüne düşüyor kırılan parçalardan ağır yaralanıyorsun. Panikleyen iş yeri sahibi hastaneye götürmek yerine ağzını bağlıyor sesin çıkmasın diye ve tüm gece kan kaybediyor gidiyorsun.
Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Bekliyorum.
14 Yorumla- 1 yıl
Bir akşam yemeğinde en sevdiğin yemekler yapılmış. Yemeklerden şüpheleniyorsun ama yiyince bir şey olmuyor. Sonra dondurma geliyor ve düşünmeden yiyip hayata veda ediyorsun
- 1 yıl
Nasıl da hatırlıyorsun bak haha
- 1 yıl
Bir düğündesin evet senin düğünün bu ama o kadar mutlusun ki hop hop oynayıp kurtları döküyorsun düğün tıklım tıklım, yanarlı dönerli düğün pastası gelince,
birisi gelinliğine basıyor pasta üstünde ki mumlar etrafı tutuşturuyor yangın çıkıyor.
Sonra herkes çıkışa koşarken gelinliğin tamamen tutuşuyor.
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun
Gönder gelsin reis
110 Yorumla- 1 yıl
Düğününde kanlılarının baskın yapması sonucu eşini kaybeden ve kendi hayatına son veren aşka aşık bir adam. Klişe mi oldu ne
- 1 yıl
Bakalım ajanla sayko bu tutkulu aşığı nasıl öldürecek haha
- 1 yıl
Gece vakti canın nodle çekiyor ton balıklı nodle yapıp yiyorsun ama gıda zehirlenmesi yaşıyorsun. Ambulansla hastaye acile kaldırılıyorsun. Miden yıkanıyor dinlenmek için müşhade altında bekliyorsun
Orada doktora saldıran bir hasta yakınını kavgayı ayırmak istiyor araya giriyorsun
Adam aletlerden bir bistürü alıp doktora saplayacakken sana boğazına geliyor. - 1 yıl
@aynadakiajan çok iyi bir son. @SaykoMann testere tarzı iğrenç bir ölüm
- 1 yıl
@o-m hayatım tut elimi kurtarayım seni biz henüz çok gencim.. 😂
- 1 yıl
Sevdiğini kurtaran kadın olacağım.. 😄
- 1 yıl
Bu ikisini salın, bari birileri mutlu olsun hahaha
Hadi bakalımm
16 Yorumla- 1 yıl
Bir zombi filminde arkadaşlarının kaçabilmesi için kendini feda eden ve kurşunları tükenince bombanın pimini çekerek patlayan bir kadın
- 1 yıl
Soruna göre gideyim fal baktırmaya gidiyorsunuz.
Aslında sahtekarın birisiymiş ona inanıp dediklerini yapan birisi parasını ve sevdiğini kaybedince küplere binip pompalı tüfekle mekanı basıyor. - 1 yıl
3 son yazıldı Katılım için teşekkürler :D
- 1 yıl
Rica ederiz. Birini seçebilirsiniz. Tekrar teşekkürler.
Beğenelim bakalım
16 Yorumla- 1 yıl
Başkalarının problemleriyle dertlenip kendini ihmal eden, bunun sonucunda kansere yenik düşen bir kadın
- 1 yıl
Amin. Dur bakalım ben dram yazdım sana. Ajanla sayko ne diyecek
- 1 yıl
Çocuklarını büyütüyorsun evlenip yuvadan uçuyorlar.
Sen ve enişte başbaşayken eve yıldırım düşüyor yangın çıkıyor. - 1 yıl
3 son tamamlandı. Katılım için teşekkürler. Birini seçebilirsin :)
1 yılGönder gelsin reis
18 Yorumla- 1 yıl
Pasif olduğu bilinen bir yanardağa tırmanıp bir anda aktifleşmesi ve reaksiyon alması sonucu ölen bir adam.
- 1 yıl
3. yorumu alabilir miyim ölmek istiyorum artık 😂 @aynadakiajan
- 1 yıl
Allah korusun 🤣
- 1 yıl
Bir parça profil kesmen lazım evde tamir için ama uzun zamandır kullanmadığın spiralin taşı deforme olmuş onu değiştirmeden kesime başlıyorsun, bir süre sonra taş patlıyor koruma gözlüğü de takmadığın için yüzüne saplanıyor
- 1 yıl
Hepsi ayrı ilham kaynağı oldu bana. Hepsinden kısa kısa hikayeler yazmak istiyorum şu an. Ama ben ilk ölümü bi tık daha çok beğendim @yeterhayeterhayat
Yana yana daha hızlı ölürüm
Sizlere de teşekkür ederim vicdan göstermeyip kan revanla öldürdüğünüz için 😂 @SaykoMann @aynadakiajam - 1 yıl
- 1 yıl
Katılımın için Teşekkürler ")
1 yılBekliyorummm
18 Yorumla- 1 yıl
Korku filminde bodruma inip gördükleri karşısısında kalp krizi geçirmesi sonucu ölen bir kadın.
- 1 yıl
Cadılar bayramına vampir kıyafetiyle katılıyorsun, o gece çok içen birisi cinnet geçiriyor.
Bayrama katılanlardan samuray kılıçlı birinin kılıcını alıp kalbine saplıyor - 1 yıl
3 son tamamlandı. Katılım için teşekkürler :D Birini seçiniz
- 1 yıl
Teşekkürler : ) hepsi cok guzel baya ama ben en zorunu seceyim @SaykoMann
- 1 yıl
Tekrar teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim ellerinize sağlık🙃
- Diziler & Filmler konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılHadi öldürün beni😀
10 Yorumla Olurr
10 YorumlaSöyle bakalım
16 Yorumla- 1 yıl
Banka soygununa denk gelip rehine olarak alınan, kaçma girişiminde bulunup soyguncular tarafından vurulan bir adam
- 1 yıl
Bu soru öyle bir soru değil ahha sonun gelmeli :D
- 1 yıl
Son model bir araban var onunla tiktok çeken gençlerden birisi canlı yayın açıp arkadaşımın arabasını çizdim tepkisini bir sonraki video da görmek isteyenler like atsın diyor paylaşıyor.
Tabi sende tiktok kullandığın
için canlı yayında denk gellyorsun koşup arabanın yanına gidiyorsun bağrış çağrış derken çocuk tabanca bıçak çıkarıp kalbinden bıçaklıyor onuda sen can çekişiyorken paylaşıyor. - 1 yıl
Tabanca değil bıçak çıkarıyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat