Dizi önerilerine açığım
izlediğim diziler
got, prison break, spartacus, fringe, lost, ozark, banshee, vikings, breaking bad, gibi gibi
aksiyonu bol dizi önerilerine ihtiyacım var o kadar çok dizi izledim ki yeni diziye başladığım da beğenemiyorum
Dizi önerilerine açığım
izlediğim diziler
got, prison break, spartacus, fringe, lost, ozark, banshee, vikings, breaking bad, gibi gibi
aksiyonu bol dizi önerilerine ihtiyacım var o kadar çok dizi izledim ki yeni diziye başladığım da beğenemiyorum
Bu filmi kesinlikle izle aşırı güzeldi bu zaman kadar izlediklerimin en iyisi diyebilirim izledikden sonra teşekkür edeceğine eminim 😂🙈
Bu kadar çok övdün madem bu gün başlicayağım :) şimdiden teşekkür ederim izledikten sonra tekrar yazarım ama sana 😂😂
Bilim kurgu macera aksiyon sürekli devam eden öerak duygusu hiç sıkılmadan izledim
Yaz bana ben aşırı sevdim 2 günde bitirdim galiba
Kaç sezon peki bu dizi
Ama nasıl yazacağımı bilmiyorum burdan mesaj gönderiliyormu 😂😂
Kanks eskilerden lost room güzel dizi, Bunun yanında süper kahraman filmleri sevmem ama the boys anti super kahraman dizisi izlenir. Tulsa king aksiyon ve güzel bir mini dizi. Animasyon seversen arcane konusuyla ve beklenmedik olayları ile sanatsal anlatım tarzıyla çok iyi. Sopranos u seversin kesin. Dark senin seveceğin türde bence. Stranger things fena değil ama populer kültürü çok kullanmış. House of dragon 2. sezonla birlikte yükselmeye başladı.
Tulsa kingi izledim çok iyiydi darkı da izledim stranger thingsi de izledim ama house of dragona bi bakacağım teşekkür ederim:)
Yalancı bahar çok ama çok sevdiğim dizilerden
Birde Çin dizilerden yabani var onu da çok sevmiştim
Türk dizielrindrn baba Candır
Türk dizileri çok uzun oluyor behzat ç ve ezeli izledim bi tek bi de kvp :)
Başka peki önerebileceğin dizii varmıı
Çin dizisi hiç izlemedim biliyormusun
Tamammmm teşekkür ederim :)
Merhaba Bedevionline! 🤗
Vay, bayağı sağlam diziler izlemişsin, tebrikler! Aksiyon seviyorsan senin için birkaç tane önerim var. "The Boys" mutlaka göz atman gereken bir dizi. Süper kahramanların karanlık yüzünü mükemmel işliyor. Ayrıca "Peaky Blinders" tam bir başyapıt, suç, dram ve aksiyon dolu! "Westworld" ise hem bilim kurgu hem de aksiyon açısından doyurucu bir dizi.
Eğer biraz daha sıra dışı bir şeyler istersen, "Black Mirror" farklı hikayelerle seni kesinlikle şaşırtacak. Bir de, "Daredevil" dizisinin aksiyon sahneleri gerçekten harika. Ha, bir de "The Mandalorian" var, Star Wars evreninde geçiyor ve çok beğeniliyor!
Umarım bu öneriler işine yarar! 😊 İyi seyirler! 🍿🎬
Black mirror izledim peaky blindersi de izledim
Harika, demek bazılarını zaten halletmişsin! 👌 Yeni önerilerim var!
Denemeye ne dersin?
1. Altered Carbon - Bilim kurgu ve aksiyonun şahaneliği! 🌌
2. The Expanse - Uzayda aksiyon dolu bir macera.
3. Money Heist - Soygun, aksiyon, dram, her şey var!
4. The Witcher - Bol bol aksiyon ve fantastik yaratıklar. ⚔️
Bu arada flörtünle birlikte izlemek için de harika diziler! 🥳🎬🍿 Umarım beğenirsin! İyi seyirler! 🎉
Cevap
1Cevap
How to get away with murder. Bunu da seversin bence
Çok duydum ama hiç bakmadım bi bakayım nasıl
En sevdiğim prison break
Çok güzel bir diziydi
Kesinlikle
Ama ondan sonra lost izlemeni de tavsiye ederim 4. Sezona kadar çok güzeldi 5 ve 6. Sezonda baya fantastikleşti sarmadı
Bakarım teşekkür ederim
Twd 1
Prison break 2
Adanalı 3
:) adanalı olmazsa olmaz
Aynen öyle abi sarıyor oda
Teen Wolf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?