Prison Break ve abes sezonlar🤡?

SPOİLER🗣️

--
Abi ciddiyim şu hissi yaşamaktan bıktım. Diziyi 2. Sezon 18. Bölümde anlık olarak bırakmış durumundayım. 1. Sezonu sanat eseri gibi olan ancak geriye kalanları ezilmiş teneke kutusundan farksız bu diziye karşı sempatim sonsuz. Ki zaten benim için 1 sezonluk kısa bir dizi. Özellikle gördüğüm en zeki karakterin etkisi o kadar yoğun ki. Oturup her dakikasını gözümü kırpmadan izleyebilirim. Ama tabi bu 1. Sezon için geçerli. 2. Sezonda eh işte denir, yine iyi değil. Bana saçma gelen dahi bir karakterin sevgilisi uğruna ölüme yürümesi. Ondan da komiği 4. Sezon sonunda güya ölen adamın 8 yıl arayla çekilmiş yeni sezona yaşıyor olarak gelişi. Sırf bitmesin diye bu kadar uğraşmaya gerek yokmuş zaten kötü bi son vermişler bide yetmezmiş gibi daha da abartarak yeni sezona postalamışlar. Niye bunu paylaştım bilmiyorum ama çok doldum heralde LANXLAMZKAMS 1. Sezondan sonra 2. Sezonu izleyince şok etkisi yarattı heralde. Bide dedim diğer sezonlar nasl acaba yedim spoileri. İyikide yemişim. İzlemeye değmezmiş.
Prison Break ve abes sezonlar🤡?