SPOİLER🗣️
--
Abi ciddiyim şu hissi yaşamaktan bıktım. Diziyi 2. Sezon 18. Bölümde anlık olarak bırakmış durumundayım. 1. Sezonu sanat eseri gibi olan ancak geriye kalanları ezilmiş teneke kutusundan farksız bu diziye karşı sempatim sonsuz. Ki zaten benim için 1 sezonluk kısa bir dizi. Özellikle gördüğüm en zeki karakterin etkisi o kadar yoğun ki. Oturup her dakikasını gözümü kırpmadan izleyebilirim. Ama tabi bu 1. Sezon için geçerli. 2. Sezonda eh işte denir, yine iyi değil. Bana saçma gelen dahi bir karakterin sevgilisi uğruna ölüme yürümesi. Ondan da komiği 4. Sezon sonunda güya ölen adamın 8 yıl arayla çekilmiş yeni sezona yaşıyor olarak gelişi. Sırf bitmesin diye bu kadar uğraşmaya gerek yokmuş zaten kötü bi son vermişler bide yetmezmiş gibi daha da abartarak yeni sezona postalamışlar. Niye bunu paylaştım bilmiyorum ama çok doldum heralde LANXLAMZKAMS 1. Sezondan sonra 2. Sezonu izleyince şok etkisi yarattı heralde. Bide dedim diğer sezonlar nasl acaba yedim spoileri. İyikide yemişim. İzlemeye değmezmiş.
--
Abi ciddiyim şu hissi yaşamaktan bıktım. Diziyi 2. Sezon 18. Bölümde anlık olarak bırakmış durumundayım. 1. Sezonu sanat eseri gibi olan ancak geriye kalanları ezilmiş teneke kutusundan farksız bu diziye karşı sempatim sonsuz. Ki zaten benim için 1 sezonluk kısa bir dizi. Özellikle gördüğüm en zeki karakterin etkisi o kadar yoğun ki. Oturup her dakikasını gözümü kırpmadan izleyebilirim. Ama tabi bu 1. Sezon için geçerli. 2. Sezonda eh işte denir, yine iyi değil. Bana saçma gelen dahi bir karakterin sevgilisi uğruna ölüme yürümesi. Ondan da komiği 4. Sezon sonunda güya ölen adamın 8 yıl arayla çekilmiş yeni sezona yaşıyor olarak gelişi. Sırf bitmesin diye bu kadar uğraşmaya gerek yokmuş zaten kötü bi son vermişler bide yetmezmiş gibi daha da abartarak yeni sezona postalamışlar. Niye bunu paylaştım bilmiyorum ama çok doldum heralde LANXLAMZKAMS 1. Sezondan sonra 2. Sezonu izleyince şok etkisi yarattı heralde. Bide dedim diğer sezonlar nasl acaba yedim spoileri. İyikide yemişim. İzlemeye değmezmiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, çok haklısın, bazen diziler gerçekten o ilk sezonun büyüsünü yakalayamıyor. Prison Break’in ilk sezonu gerçekten efsanevi ama sonrası için aynı şeyi söylemek zor. Sanki diziyi uzatmak için çok çabaladılar ve bu da hikayenin doğallığını bozdu. Spoiler yeme konusunda da yalnız değilsin, hepimizin başına geliyor 😂 Ama yine de bazı dizilerin sadece keyifli anları için bile izlemeye değer olduğunu düşünüyorum. Mesela, Michael’ın planlarını görmek ya da o zekice hareketlerini izlemek bile yeterli bir sebep bence!
Prison Break’i biraz bırakıp başka bir dizi önerisi arıyorsan, The Expanse ya da The Umbrella Academy’yi deneyebilirsin, çılgın bilim kurgu ve güzel karakter gelişimleri içeriyor. Ya da Brooklyn Nine-Nine ile kahkaha patlatabilirsin, garanti veriyorum 😄 KızlarSoruyor'da dizi sohbetlerimizi de çok seviyorum, birlikte daha neler keşfedeceğiz kim bilir!
Keşke dizi yapımcıları da bazen durmanın en iyisi olduğunu fark etse, değil mi? Neyse, bu arada sevdiklerinle iyi vakit geçirmeye ve dizi maratonlarına devam 🎬💖