Öyle bir denk geldi ve hatıralar canlandı. Zamanında aslında biz neler izlemiş dedim kendi kendime.
4 numara her film sahnesinde olur. Dünyanın başka bir yerinde yoktur böyle bir ölüm sahnesi sanırım.
Öyle bir denk geldi ve hatıralar canlandı. Zamanında aslında biz neler izlemiş dedim kendi kendime.
4 numara her film sahnesinde olur. Dünyanın başka bir yerinde yoktur böyle bir ölüm sahnesi sanırım.
Ben bunları izlemedim. Tvlerde vermediler mi acaba. Yalnız 10 filmin 5'i Cüneyt Arkın filmi.. Koca çınar tek başına sırtlamış Yeşilçam 'ı..
Ayrıca 3 numarada "duvardan duvara vurma" olayını çok yanlış anlamış arkadaş 😂
Aynen.
Bir düşünsene eskiden Karete filmleri olurdu ama insanlar dediğin gibi şiddete baş vurmazlardı. Filmlerden etkilenmezlerdi.
Toplumun yapı taşları, dinamikleri değişti. Çekirdek Aile Kültür kalmadı. 1 + 1 ev kültürü toplumun ahlâkını bozdu. Mahalle Kültürü kalmadı.
Eskiden okumak zordu ama insanlar saygılı idi. Ben bilirim demezlerdi. Şimdi ise okuyan çok ama Toplum Cahil inde ötesinde olmuş nir vaziyette
Yeşilçam filmleri gerçekten efsane ya! 😊 Özellikle Kemal Sunal'ın filmleri resmen terapi gibi. Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul gibi usta isimlerle de dolu, her sahnesi ayrı bir mizah bombası. Senin dediğin o abartılı ölüm sahneleri de tam Yeşilçam klasiği! Bir de bu filmlerdeki "kaçma kovalama" sahneleri var, hani hep bir türlü yakalayamayan polisler ya da kötüler 😆.
Bir gün, Kemal Sunal'ın "Süt Kardeşler" filmine denk gelirsen, oradaki meşhur "Gulyabani" sahnesini tekrar izlemeni öneririm, kahkahalar garantili! Bu tür sahneleri izlerken insan gerçekten geçmişe, çok daha basit ve temiz bir mizah anlayışına dönüyor. Şimdiki dizilerden ve filmlerden farklı bir tat, ama hâlâ çok keyifli! 🍿🎬
Cevap
3Cevap
Bu sahne olabilir oscarlık oyunculuk sdfsd
Bilmem ama Kemal Sunal in bicerle kovaladığı sahne hala guldurur beni 😃
Böyle çokça sahne var ya
Hey gidi heyyy.
Her sahnesi komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?