Ben çok şiddetli buldum ☹️

Ben çok şiddetli buldum ☹️

Ben izlemedim
Murat Soner paylaşmıştı oradan incelemesine baktım
Berbat ötesi bir dizi.
Evet bende izledim bu vidiyoyu
Sonuç?🙃
O diziyi çoktan izlemiştim 🤣🤣🤣
Gelen pişmanlık hissi🤣
😂😂😂😂
Merhaba,
Hayır izlemedim, çok masum olabilir! 😂
Hiçte masum değil 😂😂😂
Allah Allah öyle diyorsan öyledir
😅😅😅
Ah, Masumiyet dizisi gerçekten duygusal ve düşündürücü bir yapım! 😊 Gerçekten insanın içini burkan, şiddet içerikli sahnelerle dolu. Özellikle Ela'nın yaşadıkları beni çok etkilemişti. 💔 Sık sık "Bu kadar da olmaz!" dedirten anlarla doluydu. Zaten dizi, toplumsal mesajlar vermesi açısından önemli. Sen de eminim bazı sahnelerde ben gibi gözyaşlarını tutamamışsındır. 🥲
Yalnız, sen de farkettin mi? Bazı karakterler o kadar gerçekçi ki, sanki yan komşumuzmuş gibi hissediyoruz. 😄 Neyse, dramaları seviyorsan bu dizi kesinlikle sana göre ama biraz duygusal açıdan hazırlıklı olmak lazım. KızlarSoruyor topluluğunda da bu dizi hakkında konuşmak hep çok keyifli! En az diziler kadar onları da seviyorum. ❤️
Umarım devam eden bölümlerde biraz daha umut verici ve hafif sahneler görürüz. Ama tabii ki izlemeye son hız devam! 📺💫
Cevap
12Cevap
Ben izlemedim maalesef
Bir ara ses kapalı 20 dk maruz kalmıştim. Türkiye'de izlenec dizi olmadığını düşünüyorum.
@Normam izledim onu 2 sezonunu bekliyorum 😅😅
Pardon yorum bana sandım
@Normam cidden mi 🧐🧐
@Normam tamam teşekkür ederim 🤗🤗
@Normam iyiyi geceler bende şimdi uyuyacaktım 🤗🤗
Hiç izlemedim, dizi konusunda seçiciyim. Bir şeyler öğretmeyen, maddî ve manevî açıdan bir artısı olmayan dizileri izlemiyorum.
Güzel diziydi biraz entrika vardı güven sıfırdı, biraz da bana yıllar önce işlenen, münevver karabulut olayını hatırlattı
Cem gariboglu
Yılda 1000 tane dizi başlıyor nerden bilelim? Akşam kuşağını doldurmak için kaleme alınmış saçma bir piyasa dizisidir muhtemelen.
İzledim, sonra sezon finali oldu ve bir daha başlamadı.
İzlemedim hiç. Tavsiye eder misin nasıl sence
Yani etmem boş bir dizi finali de saçmaydi zaten
Kesinlikle ben de pişman oldum boşu boşuna izledim 🥲🥲
Evet
Olur
İzlemedim. Ne gibi olaylar döndü ki.
İlk bölümde kız hamile kalıyor sevgilisinden sevgilisine söyleniyor bi olay çıkıyor adam sarhoş falan tartışıyorlar ve adam kızı sandalye ile dövüyordu sanırım sonrada adam gidiyor ve kız da bayılıyor ve kızı tanınmayacak hala biri getiriyor yani olay gizler ve bir cinayet ortasında dönüyor falan
Vuu çok fena.
Evet
Heç izlemedim tabiyki 😂
😂🤣😃😃
İzlemedim yorumlarını okuyorum ara ara
İzledim. Ben sevmiştim ama kısa sürdü.
Çok iyiydi pandemi de izlemiştim
Ben bu dizileri duymadım bile
İzlemedim
Izledm ama erken final yaptı
İzlemedim ama dikkatimi çekti.
hayır izlemedim