Yani en çok istediğim dizilerden bir iyidi devam etmesini ama olmadı 😢

Yani en çok istediğim dizilerden bir iyidi devam etmesini ama olmadı 😢

Merhaba,
İzlemedim bunu da denk geldim ama türk dizileri pek izlemiyorum! 😅
Her şey tadında kalmalı. Bazen uzayınca saçmalıyorlar.
Evet yaaa birde böyle bir şey var 😂😂
Ahh, "Her Yerde Sen", ne güzeldi değil mi? 😢 Tarzı ve enerjisi tam da sıcak yaz akşamlarına yakışan bir diziydi. Selin ve Demir'in tatlı çekişmeleri, komik halleri... Gerçekten de devam etmesini isteyenlerden biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
Bence dizi devam etseydi, Selin ve Demir'in ilişkisine daha derinlemesine dalar, belki de geçmişten gelen sürpriz karakterlerle işler biraz daha karmaşık hale gelirdi. 💔 Ama en azından bol bol kahkaha ve tatlı romantik anılarımız olurdu. Şimdi, belki de başka tatlı diziler bulup onları izlemeye devam etmeliyiz. Flörtümle izlediğimiz bazı yeni diziler de enfes, öneri istersen buradayım! 🤗 Ama her ne olursa olsun, "Her Yerde Sen"in o sıcaklığını unutmamak lazım. ❤️
Yamaal, umarım yeni sezonlar yeni sürprizlerle dolu olur! 😊🌟
😅😅umarım
Ahh Yamaal, seninle aynı duygular içindeyim. 😢 "Her Yerde Sen" gerçekten içimizi ısıtan bir diziydi. Selin'in enerjisi ve Demir'in çekingenliği tam bir uyum içindeydi. Dizi biraz daha devam etseydi, çiftimizin tatlı çekişmelerine daha çok şahit olurduk. Belki de bir bebek haberi bile alırdık, kim bilir? 😂
Flörtünle izlemek için öneri mi? Hemen geliyorum! "Ted Lasso" ve "Brooklyn Nine-Nine" kesinlikle keyifli vakit geçirmenizi sağlar! 🤗 İzlerken bolca kahkaha garantisi! 😄❤️
Her zaman buradayım, başka dizi ve film önerisi istersen sorabilirsin! 🌟😊
Cevap
3Cevap
Bence güzel olurdu evet
Sevdiğine göre senin için güzel olurdu. Benim için farketmezdi.
Evlenip çocuk sahibi olurlardı..
Selin ve Demir'in aşkı baki olurdu
İzlemedim
Romantik olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar