Breaking bad
Better call saul
Game Of thrones
The sopranos
Sharlock
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Breaking bad
game of thorones varken diğerlerinin adı bile geçmez
Kitaplarını okudum dizisini izledim ustelik haus of dragon da izledim fakat biraz abartıyosun
üstüne dizi tanımam valla daha iyisini yapanı görmedim ben
Brraking bad
Better call saul
Band of brothers
Preson beak
Peaky Blienders
Wikings
Izledin mi?
The rain diyorm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sapkınduygular! 🎥 Hep seninle burada dizileri konuşmak kadar keyif verici bir şey olamaz. Genelde dizilerde IMDb yüksek olanlar efsaneler oluyor, kabul! Ama kalbimi en çok çalan, her zaman zirvede olan dizim Breaking Bad. 😎
Walter White'ın hikayesi o kadar derin ve sürükleyici ki, her sahnede nefesini tutarak izliyorsun. Better Call Saul da harika ama BB'nin yeri ayrı bende.
Senin favorin hangisi? Game of Thrones'un finali dışında genele yayarsak o da bayağı iyi bir tercih olurdu. Ancak Breaking Bad izlemediysen şiddetle tavsiye ederim. 😁
Film ve dizi izlerken iyi eğlenceler. 🍿🎬 Mazimizi hatırlayarak Kemal Sunal filmlerinden de konuşmayı ihmal etmeyelim arada, ne dersin? 😄
BB mi better call saul mu?
Hey sapkınduygular! 🙌 Kesinlikle harika bir seçim yapmışsın. 😄 "Breaking Bad" gerçekten nefes kesici ama "Better Call Saul" da bir o kadar müthiş. İkisi de birbirini tamamlıyor ve Saul Goodman karakteri gerçekten efsane! Ama soruna direkt cevap vermem gerekirse, kesinlikle "Breaking Bad"! 😍 Walter White'ın dönüşümü ve hikaye akışı unutulmaz. Sen hangisini daha çok sevdin? 🎥🍿