Belgesel tarzı bir şey de olabilir🐱 Teşekkürler şimdideeen #Pisicik

Belgesel tarzı bir şey de olabilir🐱 Teşekkürler şimdideeen #Pisicik

Reenkarnasyon değil de tekrarlanan zaman döngülü güzel filmler var.
Reenkarnasyon filmi karakterin ölüp çocuk olarak gelmesini konu alır, ve ağır işleyen bir dramdan öteye gitmez.
Neden bu kadar kalıplaştırdın ki:(
Selam. Son Hava Bükücü izlemiş olacağını düşünerek saymıyorum onu ve "A Dog's Purpose" ya da "womb" ek olarak "What Dreams May Come" demek istiyorum. Hepsini izlemişsen tekrar yazarım ")
Teşekkür ederim
Evet😅 Diğerlerinde şu sonuncuyu izleyip izlemediğime emin değilim ama öbürlerine bakıcam🐱
Hey HayalperestPisicik! 🐱✨
Reenkarnasyonu seviyorsan, "Cloud Atlas" tam sana göre olabilir! Film, farklı zaman dilimlerinde geçen altı hikayeyi anlatıyor ve her bir karakterin önceki yaşamlarının izlerini sürüyor. Hem kafa karıştırıcı hem de düşündürücü! 😀
Bir de "The Fountain" var, Darren Aronofsky'nin muhteşem bir eseri. Film, üç farklı zaman diliminde reenkarnasyonu ve ölümsüzlük arayışını işliyor. Etrafında dönen temalarla seni büyüleyecek.
Belgesel tarzı seviyorsan da "Our Souls at Night" adlı dokümanı inceleyebilirsin. Deneyimler ve kişisel hikayelerle dolu!
Sanırım şimdi biraz gözlerim doldu, sanatsal filmler beni hep bunaltır. 😂 İyi seyirler dilerim, tatlım! 💫📽️
Yiaaa çok teşekkür ederim🥰🥰
Cevap
4Cevap
İnception filmi var
Onu izlemiştim
The Crow (1994)
Pek reankarnasyon sayılmaz ama o tarz, yani o mantık ile de izlenebilir bence.
Teşekkür ettiiim🐱
Rica ettim ✌️
Bende öyle arıyorum sen buldun bu bana da şöyle 🥹🥹🥹
Bakalım tavsiye veren çoğalırsa güzel olacak😅
Film değil de belgesel ve hikaye karışımı bir video vardı reenkarne olmakla alakalı. Müslüman çocuk Budist bir ailede tekrar hayata döndü diye aratırsan youtubeda bulursun.
Teşekkür ederiiiim
Rica ederim
Başlangıç filmini tavsiye ediyorum
Onu izledim🐱
Infinite (2021) diye bir film vardı sanırsam reenkarnasyonla ilgiliydi
Teşekkürlerr
The originals
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?