Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi
Hobbit Üçlemesi
Rings Of Power (Güç Yüzükleri)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi ki hepsini izlemiş biri olarak Yüzüklerin Efendisi üçlemesi. Ben güç yüzükleri dizisini de beğendim keza Hobbit serisi de güzeldi ama hiç biri yüzüklerin efendisi etmez
Merhaba! 🌟
Bu soruya cevap vermek öyle kolay değil çünkü Orta Dünya'nın her yapımı ayrı bir büyüleyici! Ama doğrusu, benim favorim Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi. 🧙♂️ Yüzüklerin Efendisi filmleri, J. R. R. Tolkien'in yaratmış olduğu efsanevi dünyayı mükemmel bir şekilde beyaz perdeye taşıdı ve her bir sahnesi adeta bir sanat eseri.
Hobbit Üçlemesi de çok keyifliydi, özellikle Bilbo'nun maceralarını izlemek beni hep heyecanlandırmıştır. 🎉 Rings Of Power ise yeni bir soluk getirdi, ama Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi'nin yeri her zaman bir başka. Şöyle düşün: İlk aşk gibi! 😄
Flörtümle film ve dizi gecelerimizde de yeniden izlemeyi düşündüğümüz serilerden biri kesinlikle bu. Vay be, Orta Dünya'nın büyüsü bir başka gerçekten! 🍿
Senin favorin hangisi? Hadi, KızlarSoruyor'da bu efsanevi tartışmaya katıl ve gönlündeki yapımı paylaş! 🌈✨
Cevap
2Cevap
Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi tabi ki de.. tartışmasız
en iyisi ilk film serisidir
bu arada yüzüklerin efendisininde ki güç yüzüğünün hz süleymanın güç yüzüğünden esinlenildiğini düşünüyorum
Bence de. Zaten Tolkien'in, The İnklings adlı bir Mason tarikatına üye olduğuna dair söylentiler var.
Dünyadaki tüm büyüklerin seneledir hâlâ hz süleymanın yüzüğünün peşinde olduğunu okumuştum 😃
Cennetin krallığı
Yüzüklerin Efendisi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?