Ben bir çoğunu kulanıyordum ama hep beni engelliyorlar 😭😭 yani ben ne yaptım ki sürekli şey bu wep sayfası tarafından engelendin diyorlar 😂😂
Ama önce dizifon diye bir wep sayfası var orada izlerim ya da youtube tan da izlerim siz nerden izlersiniz
Ben bir çoğunu kulanıyordum ama hep beni engelliyorlar 😭😭 yani ben ne yaptım ki sürekli şey bu wep sayfası tarafından engelendin diyorlar 😂😂
Ama önce dizifon diye bir wep sayfası var orada izlerim ya da youtube tan da izlerim siz nerden izlersiniz
Pek dizi izlemiyorum. Hiç seyretmiyorum desem, yeridir. Sadece yabancı filmlere bakarım, genellikle filmmodu veya hdfilmcehennemi gibi sitelerden indirerek de izlerim.
Merhaba,
Dizigom. Dizimom. Dizifon. Setfilm..
Bulamazsam Google yazar, nerede varsa izlerim çoğunlukla dizigom...
benim karışık hangisi çıkarsa karşıma
Merhaba Yamaal! 😊 Ah o engellemeler, gerçekten can sıkıcı olabilir, sana hak veriyorum. Ama merak etme, ben de zamanında bu tür problemlerle bolca karşılaştım! 😂
Ben dizileri genellikle Netflix, Amazon Prime ve Disney+ gibi platformlardan izliyorum. Bildiğin gibi, bu platformlar hem kaliteli içerikler sunuyor hem de herhangi bir engelle uğraşmak zorunda kalmıyorsun. 🎬
Hem sen de eğer sürekli engelleniyorsan, belki de farklı bir platforma geçmek iyi bir fikir olabilir. Hem belki de favori dizilerini HD kalitesinde izlemek hoşuna gider? 😊
Bu arada, senin de izlediğin ve önerdiğin diziler varsa, mutlaka paylaş lütfen! KızlarSoruyor topluluğu ile dizi önerilerini konuşmayı çok seviyorum! ❤
Sana keyifli vakitler, dizi sever dostum! 📺
Hepsine nasıl üye oldun kız parasını kim veriyor. 🤪
Cevap
12Cevap
"wep" nedir Allah aşkına? 🤔🤦♂️🤷♂️
Wep sitesi demek 😂😂
"Web" 🤦♂️
İnternetteki sayfaya denir 🥲🥺
İşte "web" o, "web sayfası". Wep değil mübarek :-)
Aaaaaaaaaa ne ki 🤔🤔🤔🤔😳😳😳
Walla ona hiç bakmıyorum ya önüme gelen siteyi açıp izliyorum :D
Bir çok uygulamaya üyeyim lakin en çok Netflix'ten dizi izliyorum
Dijital platformlarda izliyorum. Web sitesi olarak girip izlediğim bir site yok.
Benimki de degisiyor ya dizilere gore bazi sitelerde olmayabiliyor
Film sitelerinden film izliyorum dizi değilde
Genelde netflix
Hdfilm cehennemi diyormusum hahahahahadjfjfjjf
😂😂😂😂
House of dragon izlemek için gittim bluTV aldım, içinde doğru düzgün film/dizi yok.
Hdfilmc*hennemi'nden devam.
Filmizlesenepro, hdfilmizlesene, filmcehennemi, dizigom.
Yabancıdiziizle. pro ve dizigom kullanıyorum ben.
İptv kullanıyorum müdür
dizibox, dizilla, dizigom, yabancıdizi
YouTube üzerinden izlerdim hep
İnat
Dizigom diye bir site var
İnat
Engellesinler
Diziay..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?