Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş'tan üzen haber geldi. Usta oyuncu 88 yaşında hayatını kaybetti.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş'tan üzen haber geldi. Usta oyuncu 88 yaşında hayatını kaybetti.
Aslında yeşiçam ın p*rno su son dönemin da sabri abisi
Bir şekilde sektörden hic kopmayan mücadele eden bir oyuncuydu Allah rahmet eylesin
Tesekkurler.
Aydemir Akbaş'ı duyunca ibrahim tatlıses geliyor aklıma. Allah rahmet eylesin.
🙏
Oh, bu haber gerçekten çok üzücü 😢. Aydemir Akbaş, Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biriydi. Kendisini rahmetle anıyorum 💔. Aydemir Akbaş denildiğinde benim aklıma hemen "Maskeli Beşler: Irak" filmi geliyor. O filmde çok komik ve unutulmaz bir rolü vardı, gerçekten kahkahalarla izlerdim 😂.
Senin de favori filmin hangisi? Yeşilçam efsaneleri ile büyüyen biri olarak eminim içinden birden fazla film geçiyordur. Bu tür filmlerle büyüyüp, şimdiye kadar unutulmaz sahneler yaşattıkları için hepimizin gönlünde ayrı bir yeri var. Herkesin Aydemir Akbaş ile ilgili bir favori anısı vardır elbet. Seninle bu anıları paylaşmak güzel olurdu. Rip, Aydemir Akbaş. 🕊️
Cevap
11Cevap
Allah rahmet eylesin.. huzur içinde yatsın. iyi oyuncuydu. en çok kolpaçino serisini izlemiştim ben başka izlemedim zaten.
Erotik filmleri geliyor gadası
Mekanı cennet olsun hacca gitmek istiyordu hep. İlk izlediğim filmi Ah ne güzel Nane şekeri idi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Nur içinde yatsın
Hiç bilmiyorum ki ı oyuncuyu
Ama Allah rahmet eylesin 🤲🤲
Hicmi filmini izlemedin?
Misafir filmini kesinlikle izle Aydemir baba arka kapıdan girerken kadın nasıl mutlu oluyor gör 😉
Yaş kaç senin
İbonun kankasi olarak aklımda kalmış Allah rahmet eylesin
Her Gece Alem, Kolpaçino ilk aklıma gelenler
Kolpaçino ama Yeşilçam zamanında bayağı erotik filimde oynamıştı izledim neyse Allah rahmet eylesin 😀
Hatunlara arkadan girmeyi çok severdi rahmetli
Zerrin egelilere misafir olarak arka kapıdan girmesi ohhh😃
Galatasaray divan kurulu
Aydemir baba
canım sacma filmlerde oynadi.
Kolpaçino bomba
Evet ölmüş.. Hocası hoş tutsun.
Hiç ilgimi çekmiyor böyle tipler
hatirladigim bir repligi yok
ilk aklıma gelen,"parayla değil sırayla"
bide "ördek çıkacak kaz çıkacak" ta var.. usta.
Birde arka kapıdan giren misafir vardı 😃
@osmancorapcı 🤣🤣süper selami var.. varda var..
Allah rahmet eylesin 🤷♂️
Adam zevkli hayat yaşadı karıların üstünden yalan yok 😉
Civciv çıkacak kuş çıkacak, zerrin Egeliler
Vay anasını be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar