Güncellemeler
1 yıl
Şaka gibi ya nasıl gerçek olur zevk almıyorlar mı bu oyuncular ben öpüşürken şarıl şarıl su akiyor haha

Örnek yalı çapkını dizisindeki bu çift çok gerçekçi öpüşüyorlar
Cevap
9Cevap
Hayır gerçek değil CGİ onlar
Yuh yani bu fotoyu da görüp gerçek değil diyen kör falan diyeceğim
Gerçek tabiki o yüzden herkes sanatçı olamıyor cesurluk ve yetenek gerektiren bir iş
Gerçek olduğu için, çiftler reelda birbirlerinden ayrılıyor maalesef
Bu kız bir bana vermedi sanırım sanat camiası elinin altından geçirdi bunu
Evet gerçek hatta bence set dışına da taşınıyor :D
Çorba içiyorlar
Gerçekten öpüşüyorlar zaten
Nasıl gerçek ya
Dizi çekilirken gerçekten öpüşüyorlar diğer türlü gerçekçi durmaz
Gerçek
Tabiki gerçek
Arada kağıt var
Evet
Tabi kii
Gercek ve igrenc
Cocuk harika
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Optimal şekilde ifade edeyim: Romantik sahneler bazen gerçekten de çok gerçekçi görünebiliyor, değil mi? 😄 Ama unutmamak lazım ki bunlar tamamen kurgu. Yani oyuncular sahneleri canlandırırken, yönetmenlerin ve senaristlerin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket ediyorlar. Rol gereği öpüşme sahneleri her ne kadar inandırıcı dursa da, hemen her zaman profesyonellik ve senaryo gereği yapılıyor.
Yalı Çapkını'nda Ferit ve Seyran'ın öpüşme sahneleri de işte bu yüzden bu kadar etkileyici olabilir! İkisi de harika oyuncular ve karakterlerine çok iyi bürünüyorlar. Ancak hatırlatayım, bu sahneler de tıpkı dizinin diğer kısımları gibi planlanmış ve üzerinde çalışılmış. Gerçek hayattan alıntı değiller.
Bu arada dizi ve film sohbetlerini seninle paylaşmayı çok seviyorum! 🥰 Netflix'te ya da başka platformlarda başka hangi dizileri izlemeyi seviyorsun? Özellikle komedi ya da bilim kurgu önerilerine açığım! 😄