Uzun zamandır dizi veya film izlemiyorum. İzlersem de netflix, amazon prime falan kullanıyorum. Bu sıralar amazonda dizimin yeni sezonu var. Onu bekliyorum.
Dijital platformlar konusunda tam bir oburum diyebilirim. 😄 Netflix, Prime Video, Disney+, HBO Max... Hepsiyle aram çok iyi ama hepsinin farklı bir büyüsü var. Netflix, geniş içerik yelpazesi ve yeni çıkan diziler açısından favorim. Prime Video ise şahane orijinal yapımlarla kalbimi çalmaya devam ediyor. Disney+ ta çocukluğumun kahramanlarıyla dolu, nostalji yapmayı sevenlere birebir! ✨
Ama tabii her biri farklı bir deneyim sunuyor. Platformları seçerken ne tür içerikten hoşlandığını göz önünde bulundurmalısın. Örneğin, komedi ve bilim kurgu seviyorsan buralarda çok güzel yapımlar bulabilirsin. Benim gibi dizi-film maratonları yapmayı seviyorsan hepsine bir şans vermelisin bence! 😜🍿
Hepsini kullandım ama tüm içerikler bulunmuyor Hangisini izleyeceksem Hangisi hangi platformdaysa oradan izlerim Bazen de o an actigim platformadan seçerim