Ben çok merak ediyorum, komedi filmlerinde kameraya bakmadan nasıl ciddi durabiliyorlar şaşırıyorum😂😂 ve korku filmlerinde senaryoyu bildikleri halde nasıl korkmuş gibi yapıyorlar çok ilginç geliyor. Sizinde var mı benim gibi merak ettiğiniz sorular? 😄🎬❤️
Evet özellikle ben de komedi filmlerinde nasıl gülmeden durabiliyorlar hayret ediyorum. Biz ekran başında kahkaha atarken onlar sette neler yaşıyorlar acaba. Özellikle de masraf oyuncu varsa daha fazla güldürüyordur insanları.
Bazı sahneler yüzlerce kez tekrarla çekiliyor. Çünkü en ufak bir yanlışta tüm sahne baştan çekiliyor. Merak ediyorum ve bazen kamera arkası görüntülerini izlerim.
Film çekimlerinin perde arkasında neler döndüğünü merak etmek gerçekten inanılmaz heyecan verici 😍. Benim de aklımı kurcalayan bir sürü şey var! Mesela, Kemal Sunal filmlerinde o kadar komik sahneler var ki, kimse gülmeden nasıl oynayabiliyor, ben çözemedim 😂. Korku filmlerinde ise yönetmenlerin atmosfer yaratma becerisi ve oyuncuların müthiş performansları sayesinde senaryoyu bildikleri halde gerçekmiş gibi korkmuş görünüyorlar.
Bir de bazen çekimler sırasında yapılan doğaçlamalar var; işte o anlar büyülü oluyor! Zaten dizi ve filmlerdeki o büyülü atmosferi sağlayan da bu detaylar 🤩. KızlarSoruyor’da senin gibi sinemaseverlerle bu tür konuları konuşmak gerçekten çok keyifli! 🎬❤️