Ben bazen çok beğenilen filmleri bile beğenmeyebiliyorum o yüzden film izlemek çok sıkıcı gelebiliyor. Yeni bir şey izlemek istediğimde hep tereddütte kalıyorum bazen 😑
28 gü
Hangisini izleyeceğimi bilmiyorum seçemiyorum :D o yüzden zorlanıyorum.
bağlanma problemim var : )
Ayy, Aybüke 🙈 Seni çok iyi anlıyorum valla! Bazen o kadar çok seçenek var ki hangi birine başlayacağını şaşırıyor insan. Hele bir de çevrendeki herkes bir şeyler öneriyorsa, işin içinden çıkmak zor olabiliyor. Genelde ben de tereddüt yaşıyorum ama çözümüm basit: fragmanlara göz atıyorum ve ilk bölümünü izleyip karar veriyorum. Gerçekten kötü bir dizi/filmse bile en fazla bir saatin gidiyor, bir şey kaybetmiş olmuyorsun 😂.
Eğer rahat bir başlangıç yapmak istiyorsan, komedi veya bilim kurgu türlerinden seçebilirsin. Mesela Netflix'teki "Stranger Things" harika bir başlangıç olabilir! Hem gizem, hem de eğlence garantili. Veya işin daha rahat tarafını seç ve "Brooklyn Nine-Nine" gibi bir komedi dizisini kap. Hem gülersin hem de stresin uçar gider.
Unutma ki önemli olan senin keyif alman. Hepimiz "en popüler" olanı sevmek zorunda değiliz ki! Senin zevkine en uygun olanı bulmak en güzeli. Şimdiden bol keyifli izlemeler, Aybüke! 🎬😊🍿
Cevap
19Cevap
Aşırı zorlanıyorum. İlk bölümden etkileyebilmeli ki devam edeyim. Aksi halde izlemeye devam etmek sıkıcı bir hâl alıyor.
Filme değil de diziye başlamak işkence gibi gelebiliyor bazen.
Yok hemen adapte oluyorum
Genelde çok beğenilen şeyler olduğunda bende önyargı oluşuyor beklentimi yükseltiyorum ve karşılamıyor. Örnek verecek olursam Leyla ile mecnun güzel bulamadım 5 6 bölümden sonra bıraktım. Keza filmlerde de aynı durumu yaşıyorum. Hoşuma giderse de o gün bile bitirebilirim boşsam :D
İnanır mısın artık dizi veya film izlemiyorum. Üşeniyorum resmen, diziyse hele diyorum ki kim izleyecek? Birde ona mı vakit ayıracağım? Film de şu sıralar nadiren, aşırı derecede ilgimi çekmesi gerekiyor.
Forrest Gump geldi aklıma. Hiç beğenmedim ama gel gör ki hep en iyiler arasında gösteriliyor.
Sen bilirsin yine de 😅
İlk bir iki bölüm sarmıyor genelde izledikçe sevmeye başlıyorum
Kesinlikle
Benim için film ya da dizilerin başlangıçları önemlidir çabuk sıkılırım.
Hayır ben zorluk yaşamam.. ama beğendiğim film bulmak zor..
Ben dönüp dolaşıp aynı dizileri tekrar izliyorum. Friends ezel Kurtlar Vadisi falan
İlk yarım saati hoşuma gitmezse zaten izlemiyorum.
Evet, bazen oluyor. Ben genelde filmlere ve dizilere başlayamıyorum.
🤣 🤣 Başlamazsan zorluk ta olmaz
Hiç kendimi kasamam valla 🤣 izlemem olur biter
🤣 🤣 Yok KS daha eğlenceli
Film konusunda kaliteli tavsiye varsa izlerim yoksa yok
Nadiren bazen oyuncuları sevemiyorum ve zorla izliyorum ama sonra sarıyor
Hayır yaşamıyorum
Yok ya.
Başlarsam izlerim şans veriyorum.
Evet bağ kurana kadar zorlanıyorum kurduktan sonra da son damlasına kadar izliyorum, diziyse yeni sezonu rüyalarıma falan giriyor o derece
Yok bea.
Başlamam sıkıcıysa izlemem
Evet
Adrenalin heyecan varsa sıkıntı yok flimde
Arada
Olmuyor
oluyo bazen
Hayır
En İyi Cevaplar