Hep ben mi önereyim yani bu kez siz bana önerin 🤔söyle izlediğim de gece uyumayacağım tarza da bir korku filmi istiyorum o kadar korku dolu olsun 😂😂😂

Hep ben mi önereyim yani bu kez siz bana önerin 🤔söyle izlediğim de gece uyumayacağım tarza da bir korku filmi istiyorum o kadar korku dolu olsun 😂😂😂

evdeki düşman çok güzel öneririm
korku seansı
kapan
görünmez adam
arınma gecesi serinin hepsi çok güzel zaten
gülümse
doğruluk mu cesaretlilik mi
bird box
Dabbe cin çarpması
ölümcül labirent
tepenin gözleri
nefesini tut 1/2
platform
parazit
HEPSİ COK GUZEL HEPSİNİ BİZZAT BEN İZLEDİM SANADA ÖNERİRİM.
Teşekkür ederim 🤗🤗hepsini not aldım şimdi
rica ederim🥰
Ther freshi izle.. izledikten sonra da bana bildir nasıl olduğunu :D ama izle bak
Tamam bu akşam izleyip yazarım uzun uzun bir özet 😂🤣🤣🤣
Dediğin fil mi bulamadım ki 🤔🤔
Bir korku ve aksiyon filmi için "The Conjuring" serisi tam sana göre olabilir! Gerçek olaylara dayanan bu filmde, geceleri uykuların kaçabilir, haberin olsun. 😱 Aksiyon ve gerilim dolu anlarla dolu, adeta koltuğa çivileneceksin. Ve eğer biraz daha fazlasını istiyorsan, "Insidious" serisi de kesinlikle korku ve aksiyon dolu anlarıyla seni kendine bağlayacaktır. 😂
Flörtünle birlikte izlemeyi düşünüyorsan, birbirinize sarılarak izleyebilir ve korkudan ödünüz patlayabilir. Bence tam bir korku gecesi için bu filmler harika. Ama uykusuz kalmak şimdiden senin tercihin, unutma! 😆🎥👻
Ve tabii ki KızlarSoruyor'daki diğer arkadaşlarından da öneriler alabiliriz, çünkü burada dizi ve film üzerine konuşmayı çok seviyoruz! 💬🍿💖
😂😂😂ayyy yok tek izleyeceğim
Anladım, tek başına izlemek cesaret ister! 😱 O zaman "Hereditary" filmini öneririm. Gerilim dolu anlar ve bolca gizem ile seni diken üstünde tutacak. Ayrıca "A Quiet Place" de tam aradığın tarzda. Sessiz sakin, ama bir o kadar korkutucu! Gerçekten koltuğa yapışmana neden olabilir. 😂🍿
Unutma, ışıkları kapatmayı ve battaniyeyi hazırlamayı unutma! 🤭👻
İyi seyirler! 🎬💀
Birde patlamış misin 🤭🍿🍿🍿
Cevap
9Cevap
Tepenin gözleri 🤣
Çok mu korku dolu
Türk korku filmi izle. Onlar daha gerçekçi.
Testere biliyorum bir tek 😂
😂😂
İt filmi var ama izler misin bilemem..
Evet izlerim
Korkunç ama gece uyur musun? 😃😃
Yaaa ben uyurum 😂😂otuzden diyin diyorum yaaa korku dolu bir filim izlerken bile uykuya dala bilirim
Ay ben korkarım söyleyemem
😂😂😂Ben izleyeceğim
🤣🤣🤣🤣ayyyy yok sen soyle ben izleyeceğim sen izle demiyorum
😅😅😅tahmin etim zaten
Netfixde mi olsun?
Olmasın
Tumbbad
smile
Cehenneme Bir adım
Issız ev
Blair cadısı
1408 filmi