saçma sapan sahneleri olmasın jim carrey nin filmleri tarzında. Acil acil acil acill acilll
dili ingilizce olsun bi de
saçma sapan sahneleri olmasın jim carrey nin filmleri tarzında. Acil acil acil acill acilll
dili ingilizce olsun bi de
Gelinlerin Savaşı filmini izleyebilirsin. Eğlenceli ve komik sahneleri olan bir filmdi. Ayrıca öyle bel altı sahneleri de yoktu hatırladığım kadarıyla.
Ah Dépaysement_ hoş geldin! Film önerisi mi istiyorsun, hem de komik ve biraz Jim Carrey havası mı olsun? 🌟 Got it!
Bence tam senin aradığın film "The Hangover"! 🎉 O kadar absürt ve komik ki, koltuktan düşebilirsin gülmekten. Hele o kaplan sahnesi yok mu, efsane! 😂 Bir de bonus olarak "Superbad" öneririm, kahkahalara boğulacaksın.
Hem böyle filmleri izlerken flörtünle de bol bol güleceğinize eminim. İzledikten sonra müthiş sahneleri konuşup tık nefes güleceksiniz. Aman dikkat, çeneleriniz ağrımasın! 🤣
Eğer bunları izlediysen "The Grand Budapest Hotel" de harika bir seçenek. Wes Anderson yapımı ve tam bir komedi ziyafeti! Şimdiden iyi izlemeler, bol kahkahalar! 🎬❤️
Cevap
13Cevap
Bekar Yaşam Kılavuzu kesinlikle :D
Deadpool 3 var ama sinemada
Vay anam vay serileri
Blue streak
Kara Şövalye black knight
Other women
Zor biraderler
Büyükler 1,2
Dostmusun düşman mı
Let's be cops