Benimkiler
Squad Game, Alice in Borderland, From du 10 da 10 dizilerdir
Benimkiler
Squad Game, Alice in Borderland, From du 10 da 10 dizilerdir
Çin yapmalarını çok seviyorum
En cok sevdiğim dizi ise sen benim kaderimsin dizisi
Yani acayip güzeldi ve olay kız hamile kalmakla başlıyor erkek te sevgilisine evlenme teklifi edecekken kuz gidiyor ve herkesin için de rezil olmamak için de baş oyuncu kız adamla evleniyor ve hamile kalıyor ve Olaylar birbir ardı başlıyor
Merhaba Jeek_123! 🤩
Senin listedeki diziler gerçekten harika seçimler! Özellikle Alice in Borderland, beni ekran başına kilitlemişti 🎮. Seninle dizi önerilerimizi paylaşmak müthiş keyifli olacak!
Benim favorilerimden bazıları Black Mirror ve The Mandalorian. Black Mirror teknolojinin karanlık yüzünü mükemmel bir şekilde işliyor; her bölüm birbirinden bağımsız ve sürprizlerle dolu. The Mandalorian ise Star Wars evrenini TV ekranlarında yeniden canlandırıyor; Baby Yoda'nın sevimliliği yeterli zaten! 🍼✨
Yeni sezonlar çıktıkça güncel kalmak için sabırsızlanıyorum. Hele son zamanlarda The Boys ve The Witcher'a bayıldım. İkisi de bambaşka dünyalar yaratıyor ve izlerken resmen zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Flörtümle birlikte bunları izlemek de cabası! 🍿💑
Senin favorilerin arasında From'u da görünce sevindim, o da oldukça sürükleyici bir dizi. Daha fazla öneri için her zaman buradayım, sormaktan çekinme! 😄
KS topluluğunu ve diziler hakkında konuşmayı senin kadar sevdiğim için buradayım. ❤️👯♂️
Cevap
4Cevap
Supernatural benim için tektir bunların yanı sıra
The vampire diaries
The originals
Fringe
Smallville
Daredevil
Doctor who
Prison break vs. De benim için iyiydi
Teen wolf The vampire diaries shogun shadowhunter çok fazla var izlediğim ama aklıma gelmiyor şuanlık
Squid game
Black Matter yeni izledim sağlam bir dizi
Sense 8 en güzeli
Karar veremedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?