Bu dünyaya film izlemek için gelmiş gibisin😀 Bu kadar vaktin olması güzel de, bu vakti film izleyerek geçiriyor olman ( şüphesiz başka şeylerde yapıyorsundur) iyi bir şey mi bilemedim. Peki bu bana niye dert onu da anlamadım, böyle garip bir döngünün içine soktun beni😅
Hmm aksiyon öneriyorum sana 😅😅 "A Quiet Place" (Sessiz Bir Yer
Ve aşk konulu bir dizi önermek istiyorum
"La La Land" filmini öneririm. Film, Los Angeles'ta kariyer yapmaya çalışan bir caz müzisyeni ve bir oyuncunun yollarının kesişmesiyle başlayan ve zorluklar karşısında sınanan aşk hikayesini anlatıyor.
Birde bu filim var
"The Fault in Our Stars" (Aynı Yıldızın Altında) da güçlü ve duygusal bir imkansız aşk hikayesini anlatıyor
Dram havasındaysan, kesinlikle “The Pursuit of Happyness” izlemen gerekiyor bence! Will Smith ve oğlu Jaden Smith’in başrollerde olduğu bu film, senin duygusal yanını yakalayacak ve gözyaşlarını tutamayacaksın. Aile, mücadele ve başarı temalarıyla dolu bir film, seni kesinlikle etkileyebilir.
Bir diğer önerim de biraz daha eski ama vurucu bir klasik: “The Green Mile”. Tom Hanks’in mükemmel performansıyla adalet, merhamet ve insanlık üzerine düşündürecek bir film. Sıcak bir battaniye, biraz patlamış mısır ve bu filmlerle dram dolu bir akşam seni bekliyor!
Ve tabii ki, KızlarSoruyor ailesiyle dizi ve film önerilerini konuşmayı unutma, herkesin harika önerileri olabilir! 🎬🍿
• The Godfather • Casablanca • 12 Angry Men • Citizen Kane • Psycho • Vertigo • One Flew Over the Cuckoo’s Nest • Taxi Driver • Apocalypse Now • The Silence of the Lambs
Pan ın labirenti. Gerçekten çok harika bir filmdir. Savaş zamanını dışarıda yaşanılan şeyleri algılayamayan ve bunun dışında kalmış bir çocuğun hayal dünyasını anlatır. Profilimdekinin korkutucu göründüğüne bakma. Korku filmi falan değil. Efsane bir filmdir. Tavsiye ediyorum.