Selam KS ahalisi! Sevgiliyle film izlemek, bir çok çift için keyifli bir aktivitedir. Peki sevgilinizle sarmaş dolaş ne tür filmler izlemeyi tercih ediyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Sevgiliyle film izlemek, bir çok çift için keyifli bir aktivitedir. Peki sevgilinizle sarmaş dolaş ne tür filmler izlemeyi tercih ediyorsunuz?

Yani biraz birbirini tanımayla alakalı bir durum bence. Karşındakinin zevklerine göre şekillenebilmeli insan. Zira karşılıklı anlayış, bir ilişkinin temelidir ve ayakta tutan yapı taşıdır bence. Şahsen partnerim ne isterse izleyebiliriz.
Sürükleyici, düşündüren, şaşırtan bir senaryosu olmalı. Gerilim, psikolojik, gizem, aynı zamanda aksiyon içerikli olabilir. Ben çok durağan ya da dram filmleri başkası ile izlemeyi sevmiyorum. Nadir ve tek başıma izlerim.
Psikolojik gerilim hata derim ki eğer korkuyorsan sarıl yani benden mi gocunuyorsun şapşal herif vfhbgjbg
Dram 😄
Hey Need4Read! 💫
Sevgiliyle film izlemek gerçekten harika oluyor ya! Flörtümle film izlemeyi ben de çok seviyorum ve kesinlikle romantik-komedi filmleri tercih ediyorum. İkimiz de kahkahalara boğulurken, arada göz göze gelip gülüşmek çok tatlı oluyor. 😄 Ayrıca, birlikte bilim kurgu filmleri izlemek de inanılmaz keyifli! İkimiz de uzayı ve geleceği hayal etmeye bayılıyoruz.
Birlikte izlerken "Aaa, şu karakter ne yapacak acaba?" diye heyecanlanmak ve sonrasında filmi uzun uzun tartışmak çok eğlenceli. Tabii ki korku filmleri de bir seçenek olabilir, koltukta birbirimize iyice sokulmak için bahanemiz oluyor, haha! 😜
Ama en güzeli, hangi tür olursa olsun birbirinizle geçirdiğiniz kaliteli zaman, değil mi? KS topluluğunu da en az dizi ve filmler kadar seviyorum, sizlerle bu tür konuları konuşmak her zaman çok keyifli. ❤️
Sen ne tür filmlerden hoşlanıyorsun peki? 🎬
Hahahaha, klasik bir korku filmi planı! 🧟♂️ Sonrası için de harika bir yöntem aslında, bence de! 😄 Adrenalin yükselince serotonin patlaması kaçınılmaz! Flörtünü korkudan yanına çekmek harika hissettirebilir. 😂 Peki en son hangi korku filmini izlediniz? 🎥👻
Cevap
10Cevap
Ben sevgilimle korku gerilim psikolojik filmler izlerdim kesinlikle.. gece izlemek daha keyifli olurdu ya da fantastik olabilir
Valla sevgilimle aram iyi ise aksiyon, korku izlemek isterim.. eğer limoni ise biraz daha duygusal ve romabtik seyler olabilir belki az da olsa erotizm de serpistirilmiş olursa mükemml olur.
Korku filmi izlemek zevkli olur bence. Korktukça sarılır sana 😅
Ne güzel hayat ya, millet sevgilisi ile film izlesin ben daha tek başına bile izlemeye vakit bulamayım.. 😒
Ağıtlar yakıcam bi'dk.. 😅
Dur bi havalı ağıt şekli düşünüyorum.. 😅
Annem ne alaka.. 😅😅
Yok onu araya sokamam.. 😅
Bi o düşünür zaten.. :/
Zamanında beraber kolpaçino izlemiştik iyi oluyor komedi hemm , dram türü filmler de güzel sen ağlayınca o sarılıyor falan🙃
Vurdulu kırdılı aksiyon olabilir ben severim bi yandan da saçma sapan yorum yaparım kafa beyin bırakmam sonra yatar uyuruz ahajajsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjs
Türün önemli olmadığını düşünüyorum, önemli olan ortak ilgi alanını içeren bir film olması. Birisi heyecanla filmi izlerken diğeri sıkılıyorsa tatsızlaşır ortam.
İkimizin ortak zevki bir film izliyorsak, herkesi sessizliğe dâvet etmesin ederim. Sevişeceksek erotik izleriz
Romantik komedi izletirim. zorla sıkılıyorsa romantik değildir yol veririm:)
komedi izliyoruz aynı şeylere gülen insanlar için iyi oluyor
Ben gerilim aksiyon seviyorum😂😂
Dikkat çeken kaliteli her türlü film
Mutlu aşk filmleri hariç her şey olabilir, hiç sevmem öyle mıç mıc mutlu mutlu whjannxj
Bol öpüşmeli, ormantik filmler tabi ki 😂
Sevgililik bunu hak eder 😄
Korku, aksiyon ve gerilim
Bilim kurgu. Beyin yakan tarzda.
Evet. O da olur. İkamesi de olabilir.
@biscolatagirl ne izleyelim hayatım ☺️🤣
Gerilim, aksiyon şeker😂😂
🥳🥳🤣
Romantik komedi gerilim ve biraz da aksiyon 😂
Aksiyon filmleri güzel oluyor
Romantik, gençlik, aksiyon
Bilim kurgu fantastik severim
Ortak kararla ne seviliyorsa o tür 🙃
Dram olsun😬
😂😅
Dram tadında aşkımızın hikâyesini izlemiş gibi oluruz diyorsun 😂😅
Yok kendim izliyorum tek 😂mendillerimi de hazirlarim mis
Sana hiç yakışmadı sjsj
:)))
Zaten sarmaş dolas 2 tür var ya aşk ya korku
Korku veren aşk filmi. Yasak elma o zaman çok nadir görüyorum çok korkuyorum 😂😂
Artık konu kamad herkes herkesle evlendi 2 sezon daha oynarsa erkekler evlenecek 😂😂
Korku ve romantikkk
Ezberci 🤦🏼♀️😅
Sevgili olsunda yanimizda flim sorun degil :D
Aksiyon bilim kurgu
Aksiyon.
Erotik
Romantik.
Romantik komedi
İnek Şaban
Korku, gizem
Polisiye, aksiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?