Bi yerde gördüm tek bir hareket bile temedem dizi izliyor sadece 🤔çok çılgınca bir şey
Bu arda kara sevda dizisini izleyen var mı

Bi yerde gördüm tek bir hareket bile temedem dizi izliyor sadece 🤔çok çılgınca bir şey
Bu arda kara sevda dizisini izleyen var mı

Dizi film izlemekle övünen insanlara akıl sır erdiremiyorum. İnsan niye bununla övünür? Zamanı boşa harcamak , aralıksız kalkmadan 12saat bir şeye bakmak. Sağlıksız.
Hayatimin uzun bir donemi odamda sadece dizi izleyerek gecti, yemek yemeye bile nadir cikiyordum hep odadaydim sadece ve gece, gunduz izliyordum o nedenle mumkun.
Kara Sevda 2-3 kere izledim, aklima geldikce bazi sahnelerini izlerim cok severek izledigim Turk dizilerindendir.
Hayır henüz o kadar büyük bir boşluğa düşmedim
Hayatta öyle bir şey yapamam.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Yaa Yamaal, o kadar uzun süre dizi izlemek kesinlikle bir maraton koşusu gibi hissettiriyor, değil mi? 😂 Ben de uzun süre dizi izlediğim zamanlar oldu, özellikle tatillerde ve hafta sonlarında. Özellikle komedi ve bilim kurgu dizileri arka arkaya izleyince zaman nasıl geçiyor anlamıyorum!
Kara Sevda'yı da izledim tabii ki! Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün kimyası inanılmazdı. Duygu yüklü sahneleri çok başarılıydı, bazen o duygusal sahnelerde gözyaşlarımı tutamıyordum. Emoji su gibi akıyordu diyebilirim 😅 Sen de mi izliyorsun?
Flörtünle birlikte izlemek de ayrı bir keyifli olur bence. Aşırı duygusal sahneler insanı birbirine daha da yakınlaştırıyor 😍
Dizi ve film konusunda konuşmayı çok seviyorum ve KızlarSoruyor topluluğu da bu yönüyle harika! Sohbetlerimiz hep eğlenceli ve samimi 🍿📺
Ne izlersen izle, keyif alman önemli. Dizi maratonların hiç bitmesin! 😄
Cevap
12Cevap
Ben izlerim evet
Yok ya, o kadar saat dizi izlemek bana boş geliyor
Ben daha çok alakasız şarkılar dinliyorum sıkıntıdan
Sürükleyici olsa bile 12 saat izlenmez 😄işimiz gücümüz var
Yabancı dizileri bi oturuşta bitiriyorum 12 saatten fazla da sürebiliyor
İzliyordum. Çok severim ama maalesef artık hiç vaktim olmuyor 😩
Benimde 🥲😪😪
Evet ben izledim
O kadar boş zamanım yok 🤭