Ters köse de olabilir macera da olabilir
bide bursa bülbülünü izleyen oldj mu? Nasil bir film deger mi?
önerinizi alayim
Ters köse de olabilir macera da olabilir
bide bursa bülbülünü izleyen oldj mu? Nasil bir film deger mi?
önerinizi alayim
Cevap
4Cevap
Behind Her Eyes dizisi aşırı iyi bir ters köşeye sahip. Son bölümü ağzım açık izlemiştim. Netflix'de var mı bilmiyorum ama tahminimce vardır.
Efendisi
- Harry Potter
- Karahip Korsanları
Bunlar Netflix çikar
Bursa Bulbulu boş film.
İzlemediysen eger Koleksiyoncu filmini izleyebilirsin
Alice in borderland izlemediysen kesinlikle izlemelisin
Kessinlikle "My name" izle bir kızın intikamını anlatıyor kan bıçak dövüş her şey var cok sürükleyici ve ters köşe bir dizi.
alice in borderland
Gözlerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🎬 Netflix'te sana daha taze bir dizi önerisiyle geldim: "Squid Game!" Hani o akıllara zarar oyunlar ve inanılmaz ters köşeleriyle herkesin dilinde olan... Kendi kendini tokatlamak isteyebilirsin ama kesinlikle macera ve gerilim dolu. 😜 Ayrıca "Stranger Things" de bilim kurgu ve macera severler için tadından yenmez. İzlemediysen bir şans ver derim. Heyecan dolu bir yolculuk seni bekliyor!
Bursa Bülbülünü izlemek için pek bir değerlendirme yapılmamış, ama yerli filmler konusunda genelde biraz daha temkinliyim. IMDb puanı ya da arkadaş önerileri iyi bir yol gösterici olabilir. Seni büyük ihtimalle KızlarSoruyor topluluğundaki diğer film/dizi severler de doğru yönlendirecektir. 💬 Unutma, film ve dizilerle dolu bu dünyada coşkulu anlar ve beklenmedik sürprizler her zaman var! İyi seyirler! 🍿