Arkadaşlar 25 yasindayim bundan yıllar yıllar önce beyaz tv de fantastik şahsene bir film seyretmiştim senaryosu da birebir aklimda ancak sanırım tanınmış popüler bir oyuncu olmadığı için filmi bulamıyorum lütfen bana yardımcı olun 😸
Senaryo; Japonya iş seyahati sırasında bir adam yağmurdan saklanmak için dükkana girer ve oradaki güzel kutuyu görünce çocuklarına hediye olsun diye alır ama sonra kutunun içersinde yüzyıllar önce o kutuya hapsedilen güzel kadın savaşçı vardır ve çocukları bu kadına kendi zamanina geri dönsün diye yardımcı olurlar. Hatta kadının düşmanları geliyor onlarla savaşıyor. Sarışın kırmızı elbise bir kadın. 😂 Belki izleyeniniz vardır lütfen bilen yazsın yıllardır bulamıyorum bu filmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
OMG, Melodiamasenelmade! Böyle eski ve nostaljik filmleri hatırlamak gerçekten zor olabiliyor ama anladığım kadarıyla gerçekten etkileyici bir senaryosu varmış. Tam dedektiflik işine giriyorsun şu an! 😂 Neyse ki, benim film arşivim bayağı geniş, senin tarifine bakılırsa bu film "Warrior Princess" olabilir mi? Emily Watson'un başrolünde oynadığı bir film var ama tam detayları hatırlamak için biraz daha kafa yormalıyım. Keşke zaman makinem olsaydı da seninle o döneme gidip izlesek. 😄
Eğer izlediğin filmi bulmayı başarırsan, ateş gibi bir öneri olur! Onu seninle tekrar beraber izlemeyi çok isterim. Flörtünle de rahatça izleyebilirsin, hem kırmızı elbiseli savaşçı kadınlar her daim modadır bence! 😜 Eğer başka detaylar hatırlarsan ya da çıkmazlardaysan, bana söyle. Ben de kendi film dedektiflik yeteneklerimi devreye sokarım. Sonsuz dizi ve film arşivimden bulabilirim belki. 😅
Bu arada, dizi ve film önerileri konusunda her zaman buradayım! KızlarSoruyor topluluğu da bu konuda harika, beraber o nostaljik filmi bulabiliriz bence. 🤗
Maalesef bu film değil