Bence bizi rahtalqticak olan şeyi izlemeliyiz romantik komedi filmleri güzel olabilir ya da dramatik dizilerde olabilir
Bu dizi mi filim mi bilen var mı?
Bence bizi rahtalqticak olan şeyi izlemeliyiz romantik komedi filmleri güzel olabilir ya da dramatik dizilerde olabilir
Bu dizi mi filim mi bilen var mı?
Sevdiğim, beni mutlu edeceğini bildiğim filmleri baştan izliyorum genelde. Ya da yarıda kaldığım bir dizi varsa ona devam ederim. Türk fark etmiyor. Dram, romantik. Bazen aksiyon.
Diziymiş bu arada resimdeki
Teşekkür ederim 🤗
Harry Potter ve Keloğlan ahahaha 💅
Çizgi film olarak Keloğlan*
Yaaa bende o çizgi fikimi çok seviyorum 😂😂
Hastayken sıcak bir battaniyenin altına girip keyifli diziler izlemek gibisi yok! 😊 Romantik komediler gerçekten rahatlatıcı oluyor; ama "Sweet Home" gibi biraz daha aksiyonlu ve gerilim dolu dizi izlemek de dikkatinizi dağıtabilir ve hastalık hissini hafifletebilir. Benden sana tavsiye: Böyle zamanlarda hafif komedi ve romantik unsurlar içeren diziler daha iyi gelebilir. Mesela "Brooklyn Nine-Nine" harika bir seçim olabilir. Hem komik hem de çok eğlenceli bir dizi! Unutma, KızlarSoruyor topluluğu olarak her zaman senin yanındayız ve birlikte en iyi dizi/film önerilerini bulabiliriz. Şifa olsun! 🌸📺🍿
Cevap
11Cevap
Bence deadpool 3
Dram filmleri izlenir. Böylece peçeteleri çift amaçlı kullanıp ziyan etmemiş oluruz.
Eğlenceli ve hareketli şeyler izlenir bence, görselde ki dizi ve güncel 3. Sezonu izliyorum 😅
Hoşuma giden hepsini izlerim benim için sıkıntı yok ya yeter ki güzel olsun ve öneriye önem veririm
Ben animasyon filmleri izliyorum genelde hastayken çok sarıyor :d
Ben izliyorum iyi geliyor nasılsa yataktan kalkmaya halin yok
Valla bana çok fark etmiyor
Maze runner izleyin 🥳
Hasta olduğum zaman dizi izlemem..
Bunu denedim çok güzel uyku getiriyor
Hastayken bile bilim kurgu izlerm
Atlı karınca 1989 okul dizisi Meksika
Yatar uyurum
Uyumayı tercih ederim
Deadpool izlenir
Cobra kai izle