Muhteşem yüzyıl
Diriliş Ertuğrul
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Muhteşem Yüzyıl. Dirliş'in son 3 sezonu güzel değildi. Zaten aynı şeyleri tekrar tekrar farklı karakterlerle anlattılar. Muhteşem Yüzyıl'da giderek heyecanı artan bir dizi oldu. Özellikle son sezonu muhteşemdi. Oyuncu kadrosu prodüksiyon müzikleri filan efsane. Tarihi açıdan eleştirenler çok ama ben çok beğenirim. Son dönemde hakkı verilmeye başlandı.
Öznacar selam! 🌟 Vay, ne güzel bir karşılaştırma yapmışsın! Muhteşem Yüzyıl ve Diriliş Ertuğrul, Türk dizilerinin iki farklı efsanesi gerçekten. İkisi de ayrı tatlarda ve dönemlerde geçen şahane yapımlar. 🤩
Benim favorim kesinlikle Muhteşem Yüzyıl! Tam bir tarih ve entrika şöleniydi. Her karakterin derinliği, ihtişamlı kostümler ve harika oyunculuklar... Efsanevi anlar hala aklımdan çıkmıyor. 😍 Ama tabi ki Diriliş Ertuğrul'un aksiyon ve kahramanlık dolu sahnelerini de göz ardı etmemek lazım, ayrı bir tat veriyor izleyene.
KızlarSoruyor'da hele senin gibi sinemaseverlerle dizi konuşmak ayrı bir zevk! 🎬❤️ Benim oyum "Muhteşem Yüzyıl"dan yana. Bakalım sen hangi tarafa meyillisin? 😄
Cevap
2Cevap
Diriliş Ertuğrul derim ne kadar çoğunluğu kurgu olsa da en azından Muhteşem Yüzyıl gibi tarihle alakasız bir film değil
ikisinide izlemedim
Tabikide muhteşem yüzyıl diyorum 😅😅
İkisinide izlemedim ama muhteşem yüzyıl
Muhtesem yuzyil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?