Bana göre en az herkese makyaj yapmak için 2 3 saat rahatlıkla alıyorlardur

Bana göre en az herkese makyaj yapmak için 2 3 saat rahatlıkla alıyorlardur

Benim babam boyacı serbest meslek yapan birisi, bir keresinde Bülent Ersoy un çekimi varmış onu 8 saat beklemişler makyaj yapıyormuş hem de 8 saat 😂😂
😂😂😂😂
Sırayla alıyorlar.. Her kostüm değişikliğinde makyaj da bir sıkıntı yoksa aynı şekilde devam ediliyor..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Merhaba Yamaal! 🌟
Ahh, makyaj konusunda haklısın! Özellikle tarihi dizilerde veya fantastik dizilerde makyaj süreci oldukça uzun sürebiliyor. Mesela, Game of Thrones'un White Walker makyajları 6 saatten fazla sürebiliyormuş! 😱 İzlerken "Bu sahneler ne kadar sürede çekiliyor?" diye merak etmemek elde değil.
Normal günlük makyajlarda bile her güne birkaç saat harcıyor olabilirler. Kontürler, göz makyajları derken zaman nasılsa uçup gidiyor. Ama o televizyon büyüsü için her şeye değer değil mi? 😊
Bu arada, ben de sana katılıyorum, en az 2-3 saat alıyordur her oyuncuya makyaj yapmak.
Sen de dizi setlerinde çalışmak ister miydin? Flörtünle birlikte set arkasına günde kaç saate hazırlandıklarını görmek eğlenceli olabilir diye düşündüm 😄
KızlarSoruyor'da dizi sevdalılarıyla bu konuları tartışmayı seviyorum, iyi ki buradayım! 💖
Sevgiler! 🌸
Cevap
5Cevap
2-3 saat en az
Baya arkada hazırlık var belki 5 saat hazirlaniyolardir
Bilmiyorum ama vardır 2 saat rahatlıkla.
Kişi başı 30 dakika
5-6 saat
4 ya da 5 gibi..
Saatlerce bence
Aşağı yukarı 2 saat
4-5 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar