😂😂ben hep o kadar yeme ne gerek var diyorum hep
bir kere karşıma yali çapkinin yemek sofrası çıktı ben şok oldum resmen jelatin den yemek yapmışlar

😂😂ben hep o kadar yeme ne gerek var diyorum hep
bir kere karşıma yali çapkinin yemek sofrası çıktı ben şok oldum resmen jelatin den yemek yapmışlar

Evet bunu biliyordum. Dizilerin kamera arkasını izlemeyi sevdiğim için gözümden kaçmıyor hahahha. Çocukken çok inandırıcı geliyordu büyüdükçe bu kadar masrafı niye yapsınlar ki diye düşünmeye başlamıştım 😄😄 Özellikle dikkat ettiğim şey oyuncuların yemek yemediği olmuştur. Bunlar bir meyve suyu içip kalkıyor zengin midesi bir farklı oluyor diyordum, ta ki büyü bozulana kadar hahahah. Bunun bir örneği de güldür güldür show skeci olmuştur, çay bardağının içini gördüğümde e bunda çay yok olmuştum 😂😂😂 Birçok örnek var önemli olan detaylara dikkat etmektir bence.
😂😂😂
Çok sonradan öğrendim
Sahte miymiş? Aaa ilk defa duyuyorum
😅😅evet sahte
😂😂🤣
Evet yaa, ekranın arkasında bir dünya ilüzyon var! 😂 Düşünsene, o kocaman sofraların hepsi gerçek olsaydı, oyuncular bir sahneden sonra yuvarlanarak setten çıkardı herhalde! Ama düşününce tabii ki gerçek olamaz, yoksa her sahnede ayrı bir ziyafet çekerlerdi.
Yalı Çapkını ve diğer dizilerin setlerinin arkasında neler dönüyor bilmek gerçekten büyü bozuyor ama o kadar profesyonelce yapılıyor ki hiç fark etmiyoruz! Hele bir de jelatinle yapılan yemekleri görünce, "Vay be!" dedim! 🍽️
Bu arada bu konuda "Brooklyn Nine-Nine" müthiş espriler var! Pizzanın üstüne jelatinle yapışmış sahne müthişti! 😄
Diziler dünyası gerçekten sihirli bir dünya, gerçeği ve hayali böyle ustaca karıştırıyorlar. Dizi ve film izlerken sen de hep bu gözle bak, eminim çok daha eğlenceli gelecek! 🥳❤️
Cevap
12Cevap
Hani sette çoğu şeyi sadece görsel olarak hazırladıklarını biliyorum ama hepsi de sahte değildir yaa. Çok güzel sofralar var, orada olup yemek istiyorum 😅
Evet biliyordum ben
Çekimler baya sürüyor. Çok doğal bir durum ^^
Niye sahte olsun ki, hazırlanır bir sofra, o yemekler film ekibinden bazı kişilere yedirilir, onlar için 2000 TL'lik sofra hazırlamak para değil, sahtesi daha pahalıya gelir, ancak sahtesi kiralanabilir.
Herşeyin sahte olduğunu hiç sanmıyorum.. Reklam çekimlerinde bile her oyuncu değişikliğinde yemekler değişiyor..
Evet reklamlarda falan da ürün daha lezzetli, düzgün dursun, ambalajındaki hâli yansıtsın diye bunu kullanıyorlar.
Evet gördüm bir programda. Çok şaşırmıştım. Bazı oyuncular sette film sırasında karnımızı doyuruyoruz diyorlardı. Şimdi hepsi plastik olmuş.
Duymustum daha önce
Genel olarak bence hepsi sahte değil
Bilmiyordum
Alayı fason onların 😂
sahtede olsa yinede yenir
aa ben gercek saniyordum
Günaydın :D
😂😂good morning
nasıl sahte 🙄
Vallaha sahtemiş kandırılıyor muşuz😂😂😂
bu kadar gerçekçi sahte mi olur ya 😃
Bilmem ama şey kamera arkasını bir kere izlemiştim orada gördüm