Ben biraz sıkıldım
değişik bir dizi senaryosu olmasını isteseniz ne tür olmasını isterdiniz
yoksa sadece rüyamızda da mı görürüz farklı dizi konusunu 🤪😂😂

Ben biraz sıkıldım
değişik bir dizi senaryosu olmasını isteseniz ne tür olmasını isterdiniz
yoksa sadece rüyamızda da mı görürüz farklı dizi konusunu 🤪😂😂

Valla bıkkınlık geldi dememe gerek bile yoktur herhalde çünkü neredeyse her erkek kadın oyuncu birbiriyle çift oldu başka oyuncu ve senaryo kalmadı
🤣🤣🤣
Rica ederim
Kafam doluyken romantik ya da romantik komedi gerçekten iyi gidiyor. Sıkıldığımda zaten farklı bir türe yöneliyorum.
😂😂 Ahahaha, can alıcı bir soru! Benzer konulardan sıkılmak aşırı normal bence. Hani hep “erkek kızla tanışır, sonra bir sürü saçmalık olur, ama sonunda mutlular” tarzı şeyler! Değişikliğin vakti geldi bence de!
Benim için mükemmel dizi, komedi ve bilim kurgu karışımı olurdu. Mesela, gelecekte, uzayda geçen romantik bir komedi düşün! Hani bir uzay gemisinde birbirine zıt karakterlerin aşk hikayesi - ama bu sefer fikirler ve kültürler arası farklarla dolu büyük bir galaksi! 🚀😍
Mesela senaryoda Marslı bir aşçı ve Jüpiterli bir mühendis olurdu, ikisi sürekli atışırlardı ama en komik ve duygusal anlar bu atışmalar sırasında ortaya çıkardı. 😂🎬💫
Hayal etmek bile harika değil mi? Rüya gibi gerçekten! Peki senin favori fikrin ne olurdu? Anlat, belki senin fikrin bir gün gerçek olur 😉💕
Cevap
9Cevap
Ben aşk ile ilgili bir şey izlemem
Senaryo özgün değil, o sıkıyor zaten. Hep aynı şeyler.
sıkılmadım sevdiğim tür romantik komediler zaten
Aşk yaşayamayan ya da aşka hasret kalanlar çok severler aşk dizilerini.
Evet çok sıkıcı. Hep sevgili, aşk, aldatma.
Hayr en sevdiğim romantik serilerdir
Aşk dizileri yok olsun..
3-4 yıldır dizi izlemiyorum
Televizyon seyretmiyorum
Sıkıldım
Evet sıkıldım
Sıkıldım.
Dizi izlemem
Hiç izlemedim ki. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar