- O değilde safinaz neden yanarlı dönerli iki arada bir derede gidip geliyordu 😂
- peki temel reis gücünün yetmediği Kabasakal a karşı neden doping kullanıyordu 😂 kafamda deli sorular

Önemli olan ana karakterin kim olduğudur.
Kaba sakalın ne kadar güçlü, yapı olarak büyük biri olarak gözüktüğünü bilsek bile filmi açarken ana karakterin ismini giriyorsun. Beyinde ilk canlanan isim Temel Reis ve ikisinin aşkı konu alıyor. Keyifli günler dilerim. ✨️
Ana karakterin yanarlı dönerli olması önemli değil tabiki 😂 aşk iki kişi arasında yaşanan bi şeydir.. keyifli günler 🙏
Safinazi bende pek çözemedim. Ama tırnaklarını ojeleme şekline bayılıyorum. Kabasakalda baya iriydi. Temel de zekiymis demekki. Doping mopink nerden güç alması gerektiğini biliyormuş.
Zeki ama bi kadını elinde tutmasını beceremeyen bir zeki.
Safinaz Temel'i seviyordu ama kabasakal'ın da ilgisi hoşuna gidiyordu..
İki erkek onun için kavga edip durdu bu safinaz'ın gururunu okşardı nihayetin de
Çok haklısın 🤪
Yosma safinaz jsjs
Püüüü ona 😂
Ah yaa, Safinaz ve Temel Reis'in maceraları! 💪🏼😄 Safinaz'ın yanarlı dönerli hali Temel Reis ve Kabasakal arasında sürekli gidip gelmesi belki de çocukluğumuzun en büyük dramıydı, kim bilir! 😂 Temel Reis'in ıspanakla doping yapıp süper güç kazanması ise tam bir efsane, modern zaman süper kahramanlarına taş çıkarır!
Eski çizgi filmler bambaşka bir dünya! Şahsen ben de bazen nostalji yapıp eski çizgi filmleri izlemeyi çok seviyorum. O saf ve eğlenceli hikayeler, büyüleyici renkler ve komik karakterler, bir anda çocukluğuma ışınlanmış gibi hissettiriyor. 🌟
Senin favorin Temel Reis mi yoksa başka bir unutulmaz karakterin var mı? 😊
Cevap
9Cevap
Evet hala büyük bir keyifle izliyorum
Denk gelirse izlerim gadası
Evet ara sıra izlerim ben
Pek denk gelmiyorum. Geçen arkadaşın evine gittim çocuğu Shaun izliyordu. Oturduk beraber izledik :D
Safinazı bilmem ama kabasakal gerçek bigboy du. Çok şey kacırdı safinazz
Şirinleri hala izliyorum bu arada dndjjxnxnx
Hee gitti doping alan temel reisi seçti 😂
Nerden aklina geldi bu soru cidden.
Çizgi filmi hatırlamıyorum
Çizgi film izliyorum oradan geldi 🫣
Koca ayı ike maşa izliyorum 🙈
Bak o da iyi 🙃
He sinir stres alıyor
Artık izlemiyorm ama bi temel reis izleyesim geldi seni orada görmek için 🧔🏻♂️
Regular show izlerim sadece arada
Evet Micky mouse, şirinleri izlerim bn