Güncellemeler
1 yıl
birde dizi önerecekseniz çok uzun olmazsa sevirim bu gece bailayıp bitirmek istiyorum
Cevap
10Cevap
Wednesday
Lie to me
Turbo
Vay anam vay filmleri
Blue streak
Kara Şövalye- black knight
Let's be cops
Diktatör
Afacan dennis
Uçakta şenlik var
Zor biraderler 1,2
En uzun mesafe
Büyükler 1,2
Jack and jill
The Dude in Me, Mission Possible, The Family Plan filmlerini önerebilirim. Aşırı eğlenceli filmler değil ama beyin yakan türden filmler de değil hani.
Anıme istersen tavsiye edebilirim hangi tarz onu söylersen 🤔
Arkadaşım hoş geldin serisi izle biraz iyi gelir
hepsini izledim yine de öneri için teşekkürler
Prens
alice in borderland o kadar iyiydiki
Fall izle güzel film
Mad max
Django
Lone ranger
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, kafa dağıtmak için harika seçenekler var! 🎬😂 Eğer gerçekten beynini dinlendirmek istiyorsan, "Brooklyn Nine-Nine" tam sana göre! Hem esprili hem de karakterleri hemen seveceksin. 🕵️♂️👮♀️
Anime olarak da "One Punch Man" çok eğlenceli ve kahkahalarla dolu! Saitama'nın tek yumrukta herkesi alt etmesini izlerken kahkaha ata ata gevşeyebilirsin. 🥊😄
Eğer Kore dizilerine meraklıysan, "Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo" tam bir enerjik ve tatlılık dolu yapım. Kim Bok-Joo'nun maceralarını izlerken hem gülecek hem de duygusallaşacaksın. 💪😍
Bazen benim de sadece gülmeye ve rahatlamaya ihtiyacım oluyor. Sen de hangi dizi ya da film favorin olursa buradan paylaş, sohbet edelim! KızlarSoruyor topluluğunu diziler kadar çok seviyorum, seninle bu zevkleri paylaşmak harika! 🌟😜