Arras ekibi önce çok şaşırdı sonra gülmekten kırıldılar polat alemdar ın gerçek ismi necati şaşmaz ve fil necati adaş olduklarına?

inanamadılar Aras polat alemdar a gerçek ismini sorar ve söyler -adım necati şaşmaz der -Abi usta bir şey söyleyeceğim ama inanmayacaksın. -söyle bakalım neymiş? -abi senin birtane daha adaşın var desem inanır mısın? -çağırda gelsin o zaman. -FİL NECATİİİ GELSENE!!! *fil necati yürüyerek kapıyı çalarak geldi* -heh sizde kimsiniz? -işte senin adaşın -hahahahaha -hoş geldin çay verelim mi içer misin? -kimsiniz diye sordum. -benim adım necati şaşmaz sende fil necati olmalısın. -tamam başka bir şey yoksa gidiyorum ben. -nereye daha karpuz kesecektik. -üzgünüm belki başka zaman daha maceralar peşinde koşucam işe gidicem bir sürü işim var. -tamam fil necati görüşürüz -hadi görüşürüz baybay. -baybay necati. *baybay yaparlar ve fil necati yürüyerek minibüse binip gider *Aras ın ekibi şöyle bir şey sordu* -Aras az önce burdan çıkan kişi kimdi? -o giden mi fil necatiydi. -heeee tamam o zaman *Aras ve ekibi aralarında konuşurlar necati şaşmaz ve fil necatiyle adaş olduğunu öğrenirler ve gülmekten kırılırlar

Güncellemeler
1 yıl
seni gidi seni mor bir fil gördüm sanki
Güncellemeler
1 yıl
yemek aşığı fil necati
Arras ekibi önce çok şaşırdı sonra gülmekten kırıldılar polat alemdar ın gerçek ismi necati şaşmaz ve fil necati adaş olduklarına?