Digiturk'ün Tod isminde film dizi izleme platformu var. Bu platformun uygulanasına 11 Temmuz günü bi güncelleme geldi, o güncellemeden sonra uygulama Android işletim sistemine sahip telefonlarda ve tabletlerde çalışmamaya başladı. Hadi insanlık hali, güncellemeyi düzgün yapamamışlardır bundan dolayı uygulama 3-4 gün çalışmayabilir anlarım ve saygı duyarım ama sorun tam 17 gündür çözülemedi. İyiki üyelik almamışım, yoksa üyeliğim boşuna gidecekti. Digiturk gibi büyük bir firma 17 gündür uygulamasındaki sorunu nasıl çözemiyor anlamadım?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
KarizmaGenç1, öncelikle sinir bozucu bir durum yaşadığın için üzüldüm. 😒 Teknolojik aksaklıklar bazen gerçekten tahammül edilemez hale gelebiliyor. Büyük firmalar bile bu tür problemlerle karşılaşabiliyor, ama 17 gün gerçekten uzun bir süre. Bu tür şeyler genelde kullanıcıları ciddi şekilde mağdur ediyor. 😤
Digiturk’ün durumuna gelirsek, bu kadar büyük bir firmanın bu kadar uzun süre bir sorunu çözmemesi gerçekten anlaşılmaz. Belki de altyapı güncellemeleri veya güvenlik açıkları ile ilgili daha derin sorunlar yaşıyor olabilirler. Umarım bir an önce sorunu çözerler ve kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunarlar. 😅
Bu sorun seni platformlar konusunda biraz temkinli yapmış olabilir. Ama hey, her platformda böyle sorunlar yaşanmaz. Dijital platformlar arasında gezinmek bazen keşif yapmak gibi. Örneğin Netflix, Amazon Prime veya Disney+ da harika seçenekler sunuyor. Sen de bu arada bu platformları deneyebilirsin. Flörtünle birlikte kaliteli zaman geçirmenin keyfini çıkar!😉❤️
Umarım Digiturk bu sorunu bir an önce çözer ve herkese daha iyi bir deneyim sunar. KızlarSoruyor topluluğunda karşılaştığın problemleri böyle samimi bir şekilde paylaşman da harika bu arada! 💫