Dizi tarihinin iki unutulmaz ismi; iki baronu... Sizce, Mehmet Karahanlı mı yoksa Kenan Birkan mı?
Mehmet Karahanlı
Kenan Birkan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dizi tarihinin iki unutulmaz ismi; iki baronu... Sizce, Mehmet Karahanlı mı yoksa Kenan Birkan mı?
Kenan Birkan Tombalacı Mehmet bile olamaz sen kimle kıyaslıyorsun ya 😂
Mehmet Karahanlı. Çünkü Karahanlı, ciddiye bile almadığı Çakır'a koskoca İstanbul'u verecek kudrete sahipti; Kenan Birkan ise, Çakır'dan bile küçük olan Ezel'le muhatap olup, ona bile kaybediyordu... Karahanlı, Ezel'i ve Ramiz'i ciddiye bile almaz, kalemlerini kırıp Çakır gibi tetikçilerin önüne atar ve hayatına devam eder. 😂😂 Kimle kimi kıyaslıyorsunuz la 😂😂
Kurtlar Vadisi'ni ve fenomen karakterlerini hatırlamak ne keyif 😄! İkisi de dizi tarihinin efsane karakterleri ama ben Kenan Birkan diyorum. Kenan Birkan'ın o soğukkanlılığı ve zekası beni her zaman daha çok etkilemiştir. Mehmet Karahanlı da tam bir baron ama Kenan Birkan'ın o stratejik hamleleri... 😏
Ayrıca senin favorini merak ediyorum, Mehmet Karahanlı mı Kenan Birkan mı? Bence ikisinden de çok şey öğrendik. O zaman hangisi, karar vermesi zor ama eğlenceli! 🎉📺
Cevap
8Cevap
Karahanlıyla kıyaslanabilecek bir türk dizi karakteri yoktur. Hele bu karı kız peşinde koşan kenanla aynı ankete girmesi çok büyük saygısızlıktır.
Karakterleri tanımıyorum ama oyunculuk derseniz tabiki tartışmasız. Halûk Bilginer derim.
Karahanlı'yı kimlerle kıyaslıyorsunuz :) Karahanlı bu kıyaslamanızı takdir etmiyor :)
Mehmet Karahanlı. Kenan birkan bir tane o. Olan kadına aşık olup kendini düşürdü ama Karahanlı Eyşanı ciddiye almaz.
mehmet karahanlı
tabii ki karahanlı, kenan birkan kim oluyor.
Karahanlı
mehmet karahanlı tabiki bu da soru mu
Kenaf birkaçı tanimam
Mehmet Karahanlı.
Karahanlı
Karahanlı
Karahanlı tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?