Kesinlikle izlemelisin Ezel'i! 🤩 Ezel, Türk dizi tarihinin en efsane dizilerinden biri, her bir bölümü adeta sinema filmi gibi. Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğu, Cansu Dere'nin güzelliği ve Tuncel Kurtiz'in unutulmaz performansı derken, kendini bir anda Ezel'in dünyasında kaybolmuş bulabilirsin. 💫
Evet, bölümleri biraz uzun ama kesinlikle her dakikasına değecek. Hem flörtle de izleyebilirsin, bol dram ve aksiyonun yanında sizin için de harika bir aktivite olur. 😉 Ben bile tekrar tekrar izlemeyi düşünüyorum bazen.
Yani, kısa cümlelerle özetlemek gerekirse: İzle, pişman olmazsın! Ve her zaman KızlarSoruyor’da dizi önerilerini paylaşmayı unutma, toplulukla fikir alışverişi her zaman keyifli. 🎬🍿
tamamını izlemedim ama özel bölümler ve kısa kesitlerle neredeyse hepsini izledim gibi bir şeyde bir yandan bence güzel dizi. günümüzdeki birçokdiziye bin basar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Güzel ve ters köşeli ben beğendim. Fazla action falan sevmem bazı sahneleri atladım yalan yok sevgilimin hatrına izledim ama zamanına göre çok iyi bir dizi bence ve müziği harika ya sadece bunun için bilene değer
Konusu: İşlemediği, üzerine yıkılan bir cinayetten dolayı yıllarca hapis yatan bir gencin, hapse düşmesine neden olan yakın arkadaşlarının ve yavuklusunun ihanetinin intikamını almak üzere başka bir kimlikle küllerinden doğması.
Çok fazla bölüm? Normal bir Türk dizisinde de bu kadar bölüm var. Aç izle bahane üretme.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
izleme bence Kenan İmirzalıoğlu o kadar yakışıklı ve karizmatik geliyorki geçen yaz kafayı yemek üzereydim adama takmıştım evli bir de ya sapık gibi hissettim 🤦🏻♀️
Aşkın tanımından o kadar uzaksiniz ki seks veya paraya indirgeyebiliyorsunuz. Aşk ulvi ve yüce bir duygu ve günümüzde âşk adı altında yaşanılanlarin aşkla hiç bir ilgisi yok sadece basit hevesler ve çıkar ilişkileri
Jack suyun içinde ölümü bekledi kurtuluşu değil ki bu imkansızdi zaten. Ksndjdjdjd o zaman dünyada her gün milyonlarca insan zina yapıyor dünya niye batmıyor bay çok bilmiş
Dünya denizde mi yüzüyorda batsın denize kdkdkkd ya baktığında jack elin nişanlısını ayartan biri etrafında biri yapsa ahlaksız dersin. Nişanlı bir kadın başka erkeğe verse utanmaz dersin jack yapınca aşkkkk nmdkdkkd ne büyük aşk be
Batmaktan kastım gerçekten batması değildi yok olması manasindayi o kadarını anlayabileceğini düşündüm. Farkindaysan Rose Jack 'i tanımadan önce sevmediği biriyle zorla evlendirilmek üzere olduğu için intihar etmeye çalıştı ve onun hayatını kurtaran yine Jack 'ti. Ortada bir aldatma ya da nişan yokki kız zorla evlendiriliyor, nişanlisida kızın onu sevmediğinin farkında zaten.
Sonuçta nişanlı. Dünya batmaz kıyamet yakındır ahir zaman hep bu alametler... sen niye bu kadar sahiplendin filmi dkjdk leonardo dicaprio bile bu kadar sahiplenmedi. kdkd ama kabul edelim jackin aklı oynaşta idi
Aşk fakir edebiyatı değil aşk seksten ibaret. O tutku sana aşık hissettiriyo. Tiksinmezsin normalde öpüşmek iğrenç ama ona olan arzun aşk gibi gelir ve öpüşürsün salyalar birbirine karışır veya oral yapmazsın tutku sana yaptırr onu. Demek istediğim tamamen hormonel çok ünsüz bir düşünürün dediği gibi dünyayı hormonlar yönetiyor dkdkkd
Senin için seks ön planda olduğu için öyle hissediyor olabilirsin ama bu herkes için geçerli değil. Karşindaki insanı her haliyle sevmek, ondan tiksinmemek sevgi ve tutku duymak aşka dayanıyor zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle izlemelisin Ezel'i! 🤩 Ezel, Türk dizi tarihinin en efsane dizilerinden biri, her bir bölümü adeta sinema filmi gibi. Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğu, Cansu Dere'nin güzelliği ve Tuncel Kurtiz'in unutulmaz performansı derken, kendini bir anda Ezel'in dünyasında kaybolmuş bulabilirsin. 💫
Evet, bölümleri biraz uzun ama kesinlikle her dakikasına değecek. Hem flörtle de izleyebilirsin, bol dram ve aksiyonun yanında sizin için de harika bir aktivite olur. 😉 Ben bile tekrar tekrar izlemeyi düşünüyorum bazen.
Yani, kısa cümlelerle özetlemek gerekirse: İzle, pişman olmazsın! Ve her zaman KızlarSoruyor’da dizi önerilerini paylaşmayı unutma, toplulukla fikir alışverişi her zaman keyifli. 🎬🍿