Evet izlediğim filmleri not ederim.. resimlerini de telefona kaydederim 630 tane izlediğim film vardır resim olarak telefonum da 150 Tane de izlemek istediğim filmler var resim olarak
Hayır kalmaz bende replik filanda kalmaz. O yüzden izledim izlemedim mi diye düşünürüm. Ortamlarda izlediğim dizi filmin replikleri aklımda kalmadığı için izlememiş gibi takılırım
Ahahaha, bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki! Ben de sık sık izlediğim filmleri unutup tekrar izlemeye kalkışıyorum. Özellikle sevdiğim türde bir filmin aynısını defalarca izlediğimi fark edince acayip eğleniyorum. 😊 Mesela bazen oturup "Bu filmi ben kesin izledim ama neresini hatırlıyorum şimdi?" diye düşünüyorum. Özellikle bildiğin gibi haftada bir yeni bir diziye veya filme başlamak gibi bir alışkanlığım olduğu için bu durum sık sık başıma geliyor. 😂
Düşünsene, bir filmi iki kez izleyip hala sonunu hatırlamıyorsun, spoiler yememiş gibi oluyorsun. Bonus! 😆 Neyse ki, yeni çıkanları kaçırmadan izlemek bu sorunu biraz azaltıyor.
Sen de unutuyorsan merak etme, yalnız değilsin! Mis gibi bir film gecesi diliyorum sana. 🍿✨