Diziler & Filmler Bodrum katından bir ses gelse kontrol etmek için gider misiniz? Bitkin_Prenses Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Kedidir kedi. Gitme işte şuraya 😂 Oynayan oyuncudan çok ben korkudan zıplıyorum burada. Palyaçolardan korkmaya başladım şu filmler yüzünden yapmayın artık 🤦♀️😅 Bodrum katından bir ses gelse kontrol etmek için gider misiniz? Cevapla Film Soruları İş Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır filmler de ki ölen karakterler gibi saf değilim ben. milletin bodrum derdi beni mi gerdi gitmem hiç. :D 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 439 cevap paylaştı. Evdeki herkes korkacagi icin buyuk bir ihtimalle insiyatif alarak onden giderdim, tabi elimde birsey olmali. 2 0 Yorumla
RubyÇikolata Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bütün ışıkları açarım evde biri varsa uyandırırım yoksa komşuları uyandırırım birlikte gider bakarız. Bakmazsam aklım kalır uyuyamam. 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Silahı elime alır inerim, ruhani bir varlıksa zaten geçmiş olsun ama etten kemiktense delik deşik ederim. 1 0 Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ses gelen yere gitma huyu herkeste var sanırım çünkü ben de yapıyorum 😂 hayır biri ya da bişey çıksa ne halt yiyeceğimi biliyormuş gibi... 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl korka korka bakardım mecbur. d cin çıkmadıktan sonra sorun yok dfhg 1 0 Yorumla
mack34 Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Akşamları mezarlıkta rahatca geziyorum bodrumdan ses geliyorsa rahattça iner bakarım 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Giderim tabii ses çıkarıyorsa sonuçlarına katlanacak 😄 1 0 Yorumla
herseydenbıktıımm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Dua ederim ilk başta sonra sarki söyleye söyleye inerim ama bağıra bağıra söylemem lazım 😅😅 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 😂😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ay yok ben korkarım 😨 1 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yalarlar bir de ıstırırlar olmaz.. bu yaştan sonra yalatıp ıstırtamam kendimi.. 0 0 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl adam toplar öyle giderim en az 15 kişi 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 😂😂 Yorumla
Mutlu034 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Tabiki giderim sonucda gördükten sonra içim daha rahat eder niye aklıma takılsın 1 0 Yorumla
beyazkan27 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Bir kere gitmiştim gölgeler görmüştüm bir daha bodrum katına inmedim 1 0 Yorumla
Erdinc75_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl Koşa koşa giderim en fazla köpek ya da lağım faresi olur dış kapı açıksa bazen tinerci inebilir ne olabilirki korkma bu kadar 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. İnmem öcüler beni yer 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 608 cevap paylaştı. Bizim catikati gibi bence orası daha korkunç 1 0 Yorumla
sütsüzlattee Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl bulunduğum ülkeden tüyerim o derece bi cesaret 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 407 cevap paylaştı. Korku filmlerindeki saf kız değilim 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hayatta gitmem birilerini çağırırım. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Eskiden ederdimde şimdi asla 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 474 cevap paylaştı. korkudan ole ole giderim oyle bi mazosistim 1 0 Yorumla
Kırık_Kalem Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 yıl Evet kesinlikle giderim sesin kaynağını bulmam lazım. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çekerim emaneti giderim 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 405 cevap paylaştı. Çok şükür bodrum yok😂 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 631 cevap paylaştı. Gidemem 😅 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 370 cevap paylaştı. Bodrum kat yok biz de. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hayır filmler de ki ölen karakterler gibi saf değilim ben. milletin bodrum derdi beni mi gerdi gitmem hiç. :D
Evdeki herkes korkacagi icin buyuk bir ihtimalle insiyatif alarak onden giderdim, tabi elimde birsey olmali.
Bütün ışıkları açarım evde biri varsa uyandırırım yoksa komşuları uyandırırım birlikte gider bakarız. Bakmazsam aklım kalır uyuyamam.
Silahı elime alır inerim, ruhani bir varlıksa zaten geçmiş olsun ama etten kemiktense delik deşik ederim.
Ses gelen yere gitma huyu herkeste var sanırım çünkü ben de yapıyorum 😂 hayır biri ya da bişey çıksa ne halt yiyeceğimi biliyormuş gibi...
korka korka bakardım mecbur. d cin çıkmadıktan sonra sorun yok dfhg
Akşamları mezarlıkta rahatca geziyorum bodrumdan ses geliyorsa rahattça iner bakarım
Giderim tabii ses çıkarıyorsa sonuçlarına katlanacak 😄
Dua ederim ilk başta sonra sarki söyleye söyleye inerim ama bağıra bağıra söylemem lazım 😅😅
😂😂
Giderim ya ne olacak
Ay yok ben korkarım 😨
Yalarlar bir de ıstırırlar olmaz.. bu yaştan sonra yalatıp ıstırtamam kendimi..
adam toplar öyle giderim en az 15 kişi
😂😂
Tabiki giderim sonucda gördükten sonra içim daha rahat eder niye aklıma takılsın
Bir kere gitmiştim gölgeler görmüştüm bir daha bodrum katına inmedim
Koşa koşa giderim en fazla köpek ya da lağım faresi olur dış kapı açıksa bazen tinerci inebilir ne olabilirki korkma bu kadar
bodrum katına hayatta inemem
Evet giderim
Gitmem bana ne 😂
İnmem öcüler beni yer
Bizim catikati gibi bence orası daha korkunç
bulunduğum ülkeden tüyerim o derece bi cesaret
Evet, asla çekinmem
Korku filmlerindeki saf kız değilim
Hayatta gitmem birilerini çağırırım.
Eskiden ederdimde şimdi asla
korkudan ole ole giderim oyle bi mazosistim
Asla gidemem evi terk ederim 😂
Yok gider uyurum aman aman
Deli miyim ben jdjdjd
Görsele baak🤯
Tek inemezdim heralde...
Evet merakım vardır 😂
Off ne aksiyon çıkar be 😈😍
Pompalı var bende sıkıntı yok
Korka korka giderim ahahah 💖💅
Evet kesinlikle giderim sesin kaynağını bulmam lazım.
Çekerim emaneti giderim
Çok şükür bodrum yok😂
Kış kış cinler kış kış
Giderim
Giderim
Giderim ama aşırı korkarım meraktan
Yok edemem
evi terk ederim😂
gitmem
Gitmem
Gitmem korkudan
gitmemyok