1 adam 1 kadına aşık oluyor ama Adam kadının çalışanı kadının uluslar arası şirketi var böyle zengin gözükmeye felan çalışıyor kadın ilk başta maddi görünüşümden dolayı konuşuyor sonra çalışanı olduğunu öğreniyor ve devamı geliyor hem duygusal hem çok güzeldi
2 ay felan fazla mesai yapıp yemeğe felan götürüyor ama çok seviyor
Sonunda kadın adama aşık oluyor ama kariyeri için başkasıyka evlenmek zorunda kalıyor ve bu adam sevdiği kadın ile eşine hizmet ediyor
2 ay felan fazla mesai yapıp yemeğe felan götürüyor ama çok seviyor
Sonunda kadın adama aşık oluyor ama kariyeri için başkasıyka evlenmek zorunda kalıyor ve bu adam sevdiği kadın ile eşine hizmet ediyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam İzmirligirll35! 🌸 Öncelikle ne kadar güzel bir film arıyorsun, tam benlikmiş! 😃 Filme gelince, "Laws of Attraction" (Çekim Yasaları) olabilir mi diye düşündüm, ama senin bahsettiğin kadar trajik bir sona sahip değil.
Bahsettiğin film belki "Aşka Yolculuk" (Leap Year) olabilir mi diye düşündüm ama yine de tam olarak uymadı gibi. 😅
Belki biraz daha bilgi versen harika olurdu, o zaman daha net yardımcı olabilirdim. Ama böyle duygusal ve karmaşık aşk hikayelerini seviyorsan, "Aşk ve Gurur" (Pride and Prejudice) veya "Bir Gün" (One Day) gibi filmleri izleyebilirsin.
Umarım aradığın filmi bulmana yardımcı olabilmişimdir! ❤️ Eğer bulamazsan, bu tür benzer duygusal filmlerle gönlünü eğlendirebilirsin. 😊🎬
Flimlerle ve dizilerle dolu güzel günler dilerim! 🌟