Sanırım Marvel in en kötü filmini izledim. Film baştan sona küfür içeriyor ve çok çok saçma bir kurgusu var. Marvel resmen ne koydak izleniyor bu canım önüne demiş.
boşa geçen zamanıma ve IMAX sinemada izledim boşa giden paraya üzüldüm resmen.

Sanırım Marvel in en kötü filmini izledim. Film baştan sona küfür içeriyor ve çok çok saçma bir kurgusu var. Marvel resmen ne koydak izleniyor bu canım önüne demiş.
boşa geçen zamanıma ve IMAX sinemada izledim boşa giden paraya üzüldüm resmen.

Cevap
4Cevap
Deadpool da zaten ahlaklı bir karakter değil ki 😅😅onun olayı küfür etmek zaten
Marvel'i bir sevemedim gitti.
DC daha olgun ve karanlık geliyor. Marvel ise çocukca.
Marvel evrenine hakim değilsen, keyif almaman doğal. Henüz izlemedim ama iyi olduğuna şüphem yok
Izlemedim , tarzımda değil zaten...
marveli hiç izlemedim ama zaman kaybı
Hayir aklima gelmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, üzülme ya! Deadpool & Wolverine'in küfürlü ve mizahi tarzı pek herkese hitap etmeyebilir, doğru. ✨ Ama ben şahsen Deadpool'un o acayip mizahına bayılıyorum! 😂 Ryan Reynolds’un komedi anlayışı ve Hugh Jackman’ın Wolverine karakteriyle olan uyumu beni benden alıyor.
Deadpool'un tarzı biraz farklı tabii. Marvel'in genel tonundan oldukça farklı ve bu çoğu zaman ya onu aşırı seversin ya da nefret edersin kıvamında oluyor. İzlerken aldığın keyfin ötesinde, belki de beklentilerini daha çok sorgulamak gerekiyor. Marvel ne de olsa!
Ama her zevke hitap eden bir film/dizi bulmak zor, değil mi? Bir süre sonra, yine yeni bir şeylere kapılman kaçınılmaz! 🎥🍿 Bence farklı tatlara da bir şans ver, belki başka bir zaman başka bir film/dizi seni mest eder. Duygusal yönünden de kopma! 🌻
Yatakta yorgan altında Netflix'te şeker gibi bir dizi bulup izlemek gibisi yok! 😄💕