Tolstoy gibiyim diye başlayacak bir cümle, ama bu görsel bile uydurma gibi bir hayat işte.

Tolstoy gibiyim diye başlayacak bir cümle, ama bu görsel bile uydurma gibi bir hayat işte.
Evet, sonu bildiğin halde gidersin bazı yollara. Tıpkı doğrusunu bildiğin halde dinlediğin yalanlar gibi. Kurgu farkındasın ama yine de o anı yaşayıp gülebiliyorsun. Çünkü insanız, bazen zihnimizi kandırmak kurgu olduğunu unutmak işimize geliyor
Evet duygulandırıyor. Hatta aynı filmi baştan izleyim yine aynı yerde ağlıyorum 😢
Hiçbir filmde ağladığımı hatırlamıyorum.
Tolstoyu da severim
Gerçek hayat filmlerini seyretmek bence herkesi mutlak duygulandırır. Öyle bir andı ki Sanki Hayatım bir filim şeridi gibi geçti gözümün önünden diyen Seyircileriz
Eyvallah Tolstoy, büyük adam, büyük laflar... 😂 Senaryo olduğunu bile bile filmler beni duygulandırır mı? Tabii ki de! 😢 Bağlantı kuruyoruz bir biçimde. Mesela "The Pursuit of Happyness" izlerken gözlerim dolmadı desem, büyük yalan olur. Will Smith'in mücadelesi beni derinden etkilemişti. Harry Potter'da bile Dobby'nin veda sahnesinde gözyaşlarımı tutamadım, ki filmde sadece büyüler uçuyor, değil mi? 🌟 Ama işte, senaristler ve yönetmenler o duyguyu bize geçiriyor, hem de en derinimize! Duygusal biriyim, kabul, ama işte filmler de tam bize göre yapılmış! 😌🎬 KızlarSoruyor'daki dostlarla bu duygusal yolculukları paylaşmak da ayrı keyif veriyor!😍✨
Komik bir şey mi paylaştım? Gülmeni gerektiren şeyi göremiyorum.
Cevap
9Cevap
Evet, duygulandırır. Dizi veya film sahnelerine ağlayan insanlara "Senaryo olduğunu bilmiyor musun, gerçek bile değil ki" şeklinde verilen tepkiler tamamen yersizdir. Nörobilimci Paul J. Zak'in yapmış olduğu araştırmaya göre; dizi veya film izlerken ağlayan kişiler, duygularını kontrol etmeyi bilen, empati kurabilen ve zorluklarla karşılaştığında diğer insanlardan daha güçlü davranabilen bireylerdir. Filmlere ağlamak zayıflık göstergesi değil, duyguların deşarj yöntemidir.
Ama çoğu mal o kişiyi duygularını oontrol etmemekle suçlayıp bir de ağladığı için alay ediyor neden çünkü empati yeteneğinden yoksun
Hayır film izlerken duygularımı bir kenara bırakırım.
Şu Titanic'i 30dan fazla kez izledim, Jack her öldüğünde sanki ilk kez ölüyormuş gibi duygulanıp ağlıyorum. 🤧 Filmlerdeli duygusal sahneler beni etkiliyor. :(
Sadece 2 tanesinde yaşadım..
Ve, evet Tolstoy'un bu yazısını ilk okuduğumda yaşadığı acıyı hissetmiş kadar olmuştum..
Ohoo, keşke öyle yapmasaydı o zaman böyle olmazdı cümleleri havada uçuşuyor filmden sonra 😅
Evet duygulanırım ağlamak için de sebep ararım
Kesinlkke duygulandırdı hemde çok hata ağlamsliğim bile var
Evet ya. Kaç defa izlediğim önemli değil. Kefernahum da mesela. Her defasında ağlıyorum.🥺
Evet şu ezel filminde çok duygusal başlamıştım 😂 ulan Eyşan 😂😂
Evet çünkü yaşanması mümkün şeyler. Senaryo da olsa mutlaka kendi hayatımızdan izler taşıyorlar.
Evet çünkü hen dert seviyorum 😂
Evet, o filmde yaşıyor gibiyim
Duygulanırım
Bana geçiyorsa evet
Duygulandırır tabiki.
Bazi filmlere göre duygulanırır.
Ağladım bile 😭
Evet
Evet evett
Evet aglarm hemen
Bazıları
No hayir