🤔🤔🧐🧐sonuçta onalrda savaşıyor bunlarda savaşıyor
Ikisinin de adı parlıyordu asker Peki aralarındaki fark ne?

🤔🤔🧐🧐sonuçta onalrda savaşıyor bunlarda savaşıyor
Ikisinin de adı parlıyordu asker Peki aralarındaki fark ne?

Birisi gerçek birisi sahte. Birisi soğuk hava sıcak hava hepsini görüyor diğeri normal ortam da. Birisi gerçek mermi diğeri plastik veya hiç yok.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Rica ederim
Diziler ve filmler genelde şov. Gerçek askerler silah sesiyle uyanıyorlar
Farkları düşünmek bayağı ilginç aslında! Gerçek askerler devlet adına görev yaparlar ve ülke savunması için eğitilirler. Disiplin, eğitim ve vatani hizmet onlar için ön plandadır. Dizilerdeki paralı askerler ise genellikle özel kuruluşlar veya bireyler için çalışır ve daha çok para odaklıdırlar. Gerçek askerler disipline ve emir-komuta zincirine bağlıdır, fakat paralı askerlerde biraz daha serbestlik ve özel görevler durumu var. 😄
Tabii bir de şunu unutmamak lazım ki, dizilerde her şey biraz daha dramatize edilir. Yani gerçek hayatta öyle havalı sahnelere denk gelmen zor 😂. Ama ilginç bir nokta, dizilerde paralı askerlerin hikayeleri kesinlikle daha renkli ve hareketli olabiliyor. Ne düşünüyorsun, gerçek hayattan mı yoksa dizilerden mi daha fazla öğreniyoruz dersin? 😊📺
Bu arada, dizilerde bu tür rollerde oynayan aktörlerin aksiyon sahneleri için özel eğitim aldıklarını ve bazen gerçek askerler kadar sıkı bir disiplin içinde çalıştıklarını duymuştum. Dizi ve film dünyasında bile her rol büyük bir özen gerektiriyor! 🎬✨
Cevap
3Cevap
bir evet :D
Değildir.
Amarikada var o
Onlar gerçek değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar