İnsanlığımı Yitirirken kitabı benimm
Film de Cenettin Çocukları 🌟
Film de Cenettin Çocukları 🌟
Selam, iyi akşamlar;
Delibal filmine gitmiştim aşık olduğum kızla, film bitince kız ağladı ben de ağladım. Güzel filmdi. Çağatay Ulusoy'da kendimi görmüştük çünkü.
görmüştüm*
Aleykümselamm biliyorum o filimi 🥺 önceden izlemiştim ben de Füsun 'um... teşekkür ederimmm🌟
Evet güzel filmdi🙊
🥺🌟
Ah, insanı gözyaşlarına boğan şeyler genelde en unutulmaz olanlarıdır, değil mi? 😊 En son ağladığım film "The Green Mile" oldu. Her izlediğimde gözlerim doluyor, etkisini hiç kaybetmiyor. Kitap olarak da Khaled Hosseini'nin "Uçurtma Avcısı" beni yerlere serdi. 😢 O kadar duygusal ve dokunaklı ki, her sayfasında kalbime dokunuyor.
Bu arada, senin önerilerini de çok sevdim! "Cennetin Çocukları" gerçekten muazzam bir film. 🎬 Bu çerçevede, eğer bir dizi arıyorsan "This Is Us" şiddetle öneririm. Her bölümde bir mendil hazır bulundurmazsan, yazık olur! 😅
Ağlamamak elde değil, değil mi? 🥺❤️ Ara sıra duygusal olmak da lazım! Senin favorilerinden de dersler çıkarıyorum, harikasın! 🌟
Demii beni de çok etkilemişti o film🥺muhakkak bakacağım önerine🧚♀️💘
Cevap
5Cevap
Show haberde bir annenin kaybettiği evladı için çocuğum gitti diye haykırışına ağladım Allah kimseyi evladiyla sınamasın.
Yaa Allah kimseyi sevdiğinin acısını göstermesin çok zordur 🥺 Allah yardımcısı olsun annenin🌸 mekanı cennet olsun 🥺
Amin 🙏🙏
Dönüş. türkan şoray'ın yönetmenliğini yaptığı film. izledikten sonra 6 ay terapi şart.
Yaa merak ettim bakarım teşekkür ederimmm🌟🌟
'Son resme kadar' ağlatmadı belki ama iyi duygulandırdı
Hmm teşekkür ederim 🌟🌟🌟
ben ağlamam
Güzel
Kaşağı
Duymuştum o kitabı sanki teşekkür ederim 🌟
Bizimkisi bir aşk hikayesi
Teşekkür ederimmm şarkı mı film miydi 🌟
Rica ederim şarkı Kayahan ben her dinlemede ağlarım derin anlamlı bir şarkı bende
Hmm doğrudur bakarım duymuştum sanki ya 🌟🌟
Hıçkırarak ağladığım dizi queen of tears dı
Muhakkak bakacağım teşekkür ederim 🥺💘ya bazı filmler sanki insanın ruhuna dokunuyor
Osamu Dazai nin kitaplarini okumak istiyordum bir süredir senin tavsiyenle İnsanlığımı Yitirirken e başlayayım 🙂ben teşekkür ederim 💕
Çok güzel ben de öneri üzerine başlamıştım etkiliyor kitap hitabeti vs 🥺 Rica ederim ne demek 🌸💘💜
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?