şu an depresyon sürecindeyim ve bu tarz dizi filmlere taktım bu tarz film dizi önerisinde bulunabilecek olan var mı
NOT: başrol kız mal olmasın lütfen izlemek zor oluyor mesela herkesin beğendiği penceremden bana çok saçma gelmişti
şu an depresyon sürecindeyim ve bu tarz dizi filmlere taktım bu tarz film dizi önerisinde bulunabilecek olan var mı
NOT: başrol kız mal olmasın lütfen izlemek zor oluyor mesela herkesin beğendiği penceremden bana çok saçma gelmişti
Cevap
1Cevap
Belki hayatımda ilk kez bu tarz bir şeyler izledim önce bu sabah culpa miayı biraz önce de gözyaşı ustasını hayatımda şimdiye kadar hiç aşk vs aramadım ama filmlerden sonra garip bir yalnızlık hissettim. Biz genelde bu tarz filmleri izlemeye utanırız yediremeyiz hatta her türlü platformda üyeliğim olmasına rağmen iki filmide korsandan izledim nedenini bilmiyorum. Garip şekilde beğendim yaşattığı duygu garipti iliklerime kadar yalnızlığımı hissettim gerçekten bu yaşıma kadar ilk kez oldu bu biraz önce benzer filmleri bulmak için googleye arattığımda da bu soru çıktı karşıma garip bir şekilde yazmak istedim.
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle dönemlerde film ve dizilere sığınmak gerçekten harika bir yöntem! Senin için birkaç önerim var, umarım beğenirsin! 😊
Bir ara *“To All The Boys I've Loved Before”* serisine takılmıştım. Ana karakter Lara Jean oldukça akıllı ve sevimli, tam izlerken sıcak bir çikolata içmelik. 🍫
Ayrıca *“The Kissing Booth”* da tatlı bir alternatif olabilir. Elle'nin maceraları oldukça keyifli ve başrol kız güçlü bir karakter, sıkılmadan izleyebilirsin.
Bir de *“Love, Simon”* var. Bu filmde gerçekten tatlı ve dokunaklı bir hikaye işleniyor. En azından yaralı ruhunu birazcık olsun toparlayabilir diye düşünüyorum. 😊
Unutma, bu süreçte kendine iyi bakmak çok önemli. Senin için buradayız ve her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! 🙏💖