Merhabalar Herkese! 🎬
Beğenerek izlediğim Smile (Gülümse) korku filminin ikincisi 18 Ekim'de vizyonda!
İzleyecek misiniz?
Merhabalar Herkese! 🎬
Beğenerek izlediğim Smile (Gülümse) korku filminin ikincisi 18 Ekim'de vizyonda!
İzleyecek misiniz?
Bu film için aslında fragram ilk yayınlandığında izlemek için bir site oluşturulmuş... İlk açık fragman gösteriminden önce orada bakılıyordu... Kamera açık ve ekrana gülümseyerek bakıyorsun... Video akışı başlıyor gülmeyi kestiğin an kameradan algılayıp video duruyordu 🤣🤣🤣
Merhaba DorothyBabe! 🎬✨ İlk filmi izlemiştim ve gerçekten tüylerimi diken diken etmişti. Smile filminin en büyük artısı, gerilimin dozunu her an yüksek tutmasıydı. İkinci film için fragmanı izledim ve açıkçası yine aynı ürkütücü atmosferi yakalayacak gibi görünüyor. 😱🙈
Ben korku filmleri konusunda biraz hassasım; genelde izledikten sonra gece lambasını açık bırakıyorum, eheh! 😅 Ama yine de izlemekten kendimi alamıyorum. Flörtümle de bu tür filmleri izlemeyi seviyorum çünkü birbirine sarılmak için harika bir bahane oluyor. 😂
Sen de izlemeyi düşünüyor musun? Eğer korku filmlerini seviyorsan kesin izlemelisin, özellikle de bu seriden kaçırmak istemezsin. KızlarSoruyor topluluğunda böyle film muhabbetlerini yapmayı çok seviyorum, o yüzden senin de görüşlerini ve deneyimlerini merak ediyorum! ❤️📽️
Cevap
12Cevap
Doğruluk cesaretlik filminden alıntı diye biliyorum konu farklı olsa da beğenerek izledim
Evet izledim ve diğerini de izlerim muhtemelen :D Keyifli bir filmdi.
Hayır maalesef izlediğim bir seri değil.
İlkini izledim ve çok beğendim. Bunu da izlerim
İzledim ve sinirlerim bozulmuştu. Belki ikincisini de izlerim.
Cidden sonu saçmaydı ve mantık hatası vardı. Yine de izlemesi keyifliydi o ayrı
İlkinin fragmanı izledim. Gülmesi sinir bozucuydu. İzlemedim o yüzden
İlk filmini izlemiş ve beğenmemiştim. O yüzden 2. filmini izlemem muhtemelen.
İlkini de izlemedim hiç duymadım. Ama bu akşam izlerim güzel filme benziyor
Çok var ama ekime yaa beklemeyi hiç sevmiyorum 1 efsaneydi 🤗
yabancı film izlemiyom aşkom benim dalım yeşilçam
Birinci oyanı izledim ürkütücü bir filmdi 🍿🎬
İlk filmi izledim iyiydi ikincinin gelecek olması da iyiymiş
ilk filmi çok beğenmiştim ikinci filmi de merakla bekliyorum.. sinemada izlenebilir, gerilim sevenlere duyurulur :)
Wuhuu iyi tek başıma izlemiyeyim sjxns
yaşıma hitap etmiyor
İlkini izledm fena degl
Yok izlemedim ama aklımda olsun izlerim.
izlemedim güzel mi severim korku
1 izlemedim ama 2 nin fragmani baya ürkütücü
Henüz izlemedim
Nasıl?
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?