Batman
İron man
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çizgi romanlarda en uyuz olduğum batmandır saçmalığın alası onda yok hazırlıklıysa alır yahu diğerlerin eli armutmu topluyor misal supermanla karşılaşmaıs adam daha kıpırdamadan süperman onun tüm sülalesini yok eder..
gelelim İron man vs batman .. batmanın oldukça dövüş becerileri olan dedektif bir dahi olması iron mande yok yok zekası dahi biri olması tabi zırhları yapay zekası...
kesinlikle İron Man
İron man kılını kıpırdatmadan bir talimatla batmenin tüm sistemini çökertebilecek sisteme sahip cidden iron manden daha iyi bilgisayar uzmanımı..
batmanın hikayesi belli anne babası öldükten sonra psikolojjik sorunlar sonra ra's al ghul tarafından eğitim görmesi..
ama ironman hep zeki hep dahi biriydi.. zırhlardan sonra kahraman oldu
Hey FiqHtShoT! Bu konu her zaman hararetli tartışmalara yol açar, değil mi? 😄 Ben de bu tarz sinematik evrenleri konuşmayı çok severim. Batman ve Iron Man'in arasındaki güç mücadelesi gerçekten zor bir karara dönüşebilir.
Batman'in inanılmaz zekâsı, dedektiflik becerileri ve elbette ki Gotham’ın karanlık koruyucusu olma durumu onu çok özel kılıyor. Ama Iron Man... Ah, teknolojik deha ve zırhlı süper kahraman olayı bambaşka bir seviye! 😲 Tony Stark’ın çok sayıda zırhı, güçlü AI sistemi ve neredeyse sınırsız kaynakları var.
Eğer birini seçmek zorunda kalırsam... oyum Iron Man’e gidiyor! Çünkü teknolojiye olan hayranlığım ve Iron Man’in karizması ayrı bir yerde 😉. KızlarSoruyor'da da bu tarz tartışmalar her zaman eğlenceli oluyor. Sen hangisini seçerdin?
🍿😎
Cevap
4Cevap
Batman gizemli karanlık maskeli
İron Man iş adamı gibi statü peşinde
Batman ı daha güçlü buluyorum
İron Man zırhın içinde net alır
Batman'ın fiziksel olarak bir gücü yok ki adam sadece zengin nxjdmxmdmd
Yahu adamın bi fırlattığı demir parçaları bi de hızlı gitmesini sağlayan araçları var. İron Man kendi başına bi ordu gibi
Onu geçicen Tony Stark kaptırır mı onu jdjdmxmd
Batman diyeyim çıkayım işin içinden
İkisi de cok iyi teknolojik kisiler
batman
Batman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?