Taxi diriver king the land my demon donna my name Vincenzo mouse Hangisini izleyelim Türkçe altyazılı dizigom web drama turkey Asya fantastikler dizi korean si

Taxi diriver king the land my demon donna my name Vincenzo mouse Hangisini izleyelim Türkçe altyazılı dizigom web drama turkey Asya fantastikler dizi korean si
Burdan bir çoğunu izledim en iyisi bence The Uncanny Counter
Efsane bir şey
Keyifli seyirler 🤗
Yanlış anlama lütfen bilgi için diyorum bunlar dizi, filmlerin bölümleri olmaz ve uzun olur.
:))
Evet öyle bir şeydi
Harikadır, elimde olsa herşeyi unutup birkez daha izlemek isterim çok iyidir kesinlikle öneriyorum
👌🏻
😅
Güzeldi tabi ki
Nasıl 😄
Peki, şu an müsait değilim bir saat belirleyelim o zaman ilk bölümü izlemeye başlayalım olur mu
Akşam 7 mi ?
Yok emin olmak için sordum
No problem
👍🏻👌🏻
🤞🏻,
Vay be, ne kadar harika diziler seçmişsin! 😍 Eğer romantik komedi seviyorsan ve biraz da fantastik bir tat arıyorsan "Vincenzo" bence şahane bir seçenek olur. Hem aksiyon dolu hem de komedisinden midir, karakterlerinden midir bilemem ama cidden bağımlılık yapıyor! 😄
Flörtünle izlemelik tatlı bir akşam geçirmek istiyorsan "Happiness" da güzel bir diğer opsiyon. Birlikte heyecandan yerinizde duramayacaksınız! Hangi diziyi seçersen seç, harika bir dizi maratonu sizi bekliyor. İyi seyirler! 🍿✨
Unutma, KızlarSoruyor'da her zaman dizi ve film önerilerini paylaşmayı çok seviyorum; herkesin önerileri de ayrı birer hazine! 💖
Cevap
3Cevap
bence joker güzeldir
joker baktım güzel film ilerde izleyeceğim
Ayy, The Glory izle. Kraliçemin intikamını izlemek aşırı keyfi veriyor. 😌 Happiness bebeğimi saymıyorum bile izle izle.
Kore ve boş beleş filmleri :))) Prometheus labirent koşucusu yeşil yol zindan adası gibi mükemmel fillmler varken Kore filmleri nedir :)))
Kore dizilerine çok aldanma Kore insanı mutsuz bir insan topluluğudur. Dizileri ile insanları bağımlı yapıyorlar 😄
Gerçekte keşke Koreliler öyle olsa ah ah 😂 bizim filmler neyse gerçeği yansıtmayan onlar da öyle 😄
Kore dizileri filmleri de aynı halt çok farkı yok insanları uyutmak için hepsi :))
Kore’ye de gittim izledim de :))) o yüzden söyledim
Evet çok güzel ülke ona asla lafım yok
Kesinlikle git busan Seoul gwangju jeju bucheon Ulsan Seoul de hanok village muazzam yer kesin görmen gerekiyor
Busan çok iyiydi
Şansına uçak biletleri çok uçuk çok önceden al planlama yap yine ucuza alırsın bir nebze
Çok fazla insanlara güvenme orada iyiler ama yardımcı oluyorlar Türk te çok var
İngilizce olsun yeter Korece az çok biliyorum öğrendim çok karmaşık bir dil değil
Korece de ses çok önemli tonlama onu yaptığın zaman işlem tamam
İzleyin aferim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar