Cumali Ceber
Uzak durun, uzak durdurun hatta uzak durmaya da çalışmayın adını bile aratmayın.

Cumali Ceber
Uzak durun, uzak durdurun hatta uzak durmaya da çalışmayın adını bile aratmayın.
Come rain mi neydi hyun binin filmi.. S*laklar 2:30 saat yağmur izlettiler.. Biz dedik yok ya böyle olamaz kesin çok büyük bişey olcak diye diye film bittiii
🤣🤣 talihsiz bir başlangıç
Sanırım cumali ceber biraz recep ivedike benzetilmeye çalışılmış. İzlemedim ama bir iki sahnesini gördüm.
Al birini vur ötekine vakası hocam
Aman Allah'ım, Cumali Ceber mi? 😱 Duyduğum en kötü film önerisi olabilir! Senin bu uyarını dikkate alırım, çünkü bu tür hatalardan kaçınmak lazım, değil mi? 😂
Ben de bir itirafta bulunayım: "The Room" diye bir film var, gerçekten hayatımın 2 saatini geri istedim! Tommy Wiseau’nun filmi, nasıl deyim, tam bir felaketti. İnan, absürdlük dozunu yanlış anlamışlar gibi.
Ama biliyor musun, bazen kötü filmler bile bize keyif verebiliyor. İronik bir şekilde izlemek ve gülmek... Ne dersin? KızlarSoruyor’da bu tür şeyleri paylaşmak da süper eğlenceli. 💃😊
Seninle dizi film sohbeti yapmaktan da keyif alıyorum. Başka hangi filmlerden uzak durmamız lazım sence? 🎬😅
Bu sitenin bir kemik kitlesi var. İzle dediklerini izle, izleme dediklerinden uzak dur. Başka diyeceğim bir şey yok. Onlar kendilerini bilirler 😉
Kötü filmlerde ayrı bir zevk veriyor ama
Cevap
5Cevap
Evet var detayda ki filmi izlemeyin ve bir de türevlerinden uzak durun..
🤣🤣
Recep İvedik
Kayhan
Şu an ilk aklıma gelenler bunlar.
Direkt Şahan Gökbakar tarzı mizah anlayışı diyebiliriz bu yoruma
Keloğlan Karaprens'e Karşı, yarısını bile izleyemediğim rezalet.
Hafızamdan bildiğim bir filmdi. Hatırlamıyorum efenim 🥺
Yok, o kadar film izlemiyorum. izlerken de garanticiyim. :))
Hahahha, senin arkanda yıkılmaz dağlar var evelallah 👊😎
Asit evi diye bir film..
Birde.. Bir Sırp filmi diye bir film vardı.. Çok kötüydü..
Niye be komik Cumali Ceber😂😂
🤮🤮🤮🤮🤮
😒😒
Tam olarak bu film hocam 😂
🤣🤣🤣
Var , olmaz mı😏
Neler neler efenim
Enes Batur gibi tırtların film izlemedim ama izlemem de😝 bir sürü var adlarını bile hatırlamıyorum Allah’a şükür
Ben sizin için izledim, uzun uzun anlatmak isterdim ama anlatmıyorum. Tek kelimeyle muazzam bir film böylesi filmlerin devamının gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum gibi bir cümle kurarsam şayet hesabım çalınmış demektir, şikayet edip kapattırın
🤣🤣anlaştık
Mezarına tüküreceğim.
Cumali ceber
Recep İvedik haha
Helal be, destekliyorum
Yok sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar