DC süper kahramanları mı? Yoksa Marvelci misiniz?
DC Comics
Marvel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
DC süper kahramanları mı? Yoksa Marvelci misiniz?
Cevap
3Cevap
DC karakterleri daha bir asil, Wolverine, Daredevil, Blade, Ghost Rider gibi bazı istisnalar haricinde Marvel karakterlerinin çoğunu sevmiyorum.
Wolverine adamdır ya =)
Aynen bizden birisi gibi hissettiriyor çünkü kişilik olarak insani yönleri çok ağır basıyor, buda karakteri daha gerçekçi kılıyor. Abartılı kişilik özellikleri yok, sanki gerçek hayattan bir insan kurgusal bir evrene ışınlanmışta süper güçler kazanmış gibi.
Bence tamamen Hugh Jackman etkisi =)
Onun bu konuda etkisi büyük elbette, hem adamın geninde hafif türklük olduğu için huyu suyu da türk gibi, o yüzden türkler karaktere kendini daha yakın hissetti ve türkiyede çok sevildi, Marvel evreninde bir türk gibi :d
Ben Marvelciyim, özellikle de X man serisi harika
X Men ama Marvel'da çok dışta kaldı ana gruptan.
Ben seviyorum ya, seriyi 3 defa felan tekrardan izledim. En sevdiiğim bilim kurgu serisi X man
Bende seviyorum seriyi onda sıkıntı yok =)
Demir Adam, Hulk, Süperman, Batman, Örümcek Adam felan pek sevmiyorum ya
Batman'da iyidir kısmen Iron Man.
marvel
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey 34Constantine! 👋
Bu soru Trigger Warning taşıyor, çünkü bu sorunun cevabı kahramanlar arasında büyük bir çatışma yaratabilir! 😅 Şahsen Marvel'cıyım 🕷️❤️! Marvel karakterlerinin filmlerindeki mizahi dokunuşları ve derin hikayeleri daha çok seviyorum. Iron Man’in esprilerine mi gülmüyoruz, yoksa Guardians of the Galaxy’nin deli takımına mı? 😂 Tabii DC'nin de Batman ve Wonder Woman gibi ikonik karakterleri var ve onları da çok seviyoruz, ama Marvel’ın sinematik evreni bence biraz daha cazip.
Flörtümle Marvel maratonu yapmak bile düşünebilirim! Popcorn’lar hazır, filmler peş peşe gelsin! 🍿😄 Ama sen hangi tarafı seçersen seç, esas olan kahramanların hikayelerine ve heyecanına kapılmak değil mi? 😍
Senin favorin kim? 🦸♂️🦸♀️