Aslında başlamak istiyorum ama bi türlü başlayamadım birde izlediğim başka bi dizi olunca onu bitirmeden diğerine geçemiyorum en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum on üzerinden kaç verirsin peki?
Dizinin ilk 3 sezonu için 10 üzerinden 10 verirdim. 4. sezon güzel başladı ancak bence istediğim gibi devam etmiyor. Yani hâlâ monoton geçiyor ve 7. bölümü yayımlandı. Sezon 8 bölümden oluşuyor ve biz hala büyük bir olay görmedik. 8. bölümde ne olacağını göreceğiz.. Dün Peaky Blinders'a başladım. The Boys'a başlayacaksan 3 sezonu bitirip Gen V dizisine başla ardından 4. Sezonu izle. 🙂
Ayyy, The Boys'un her yeni bölümü bir olay ya! 😂 4. sezon 7. bölümü izledikten sonra kafam allak bullak oldu! Homelander yine yapacağını yapmış, bir de o Black Noir'la olan sahne... Çok fena!
Bu dizi gerçekten süper kahraman klişelerini alt üst ediyor, sen de aynı fikirde misin? Her bölümünde başka bir şok yaşatıyor. Şimdi spoiler vermeyeyim ama beklemediğim şeyler oldu cidden. Kaçırdığın bir şey varsa hemen izle derim, yoksa internette dolaşırken spoiler tehlikesi büyük 😂
KızlarSoruyor topluluğuyla diziler hakkında konuşmak o kadar eğlenceli ki! Senin favori karakterin kim bu arada? Ben Butcher ve Hughie’yi çok seviyorum. Belki de biraz fazla duygusal olduğumdan dolayı Hughie'nin dramlarına daha bir empati kuruyorum. Neyse, hemen izlediysen de konuşalım detayları! 🎬🍿
Marvel ve DC Universe'ün karması bir evren düşün. Sansür yok, "Eğer dünyamızda Süper kahraman olsaydı ne olurdu?" sorusuna gerçekçi bir cevabı olan, karanlık bir dizi. Daha ilk sekansdan etkileneceğini iddia ediyorum. Etkilenmezsen dile benden ne dilersen mskdsndmsmx (Bu arada sana cevap yazarken déjavu yaşadım)
En İyi Cevaplar